Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretno u nastavku karijere

Sin bivšeg Vatrenog i igrača Hajduka produžio suradnju s Dinamom: ''Sretan što sam potpisao ugovor''

Moreno Živković potpisao je višegodišnji ugovor s Dinamom.

Moreno Živković (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

GNK Dinamo potvrdio je na svojim stranicama potpis ugovora 18-godišnjeg Morena Živkovića, sina bivšeg reprezentativca Borisa Živkovića.

Mlađi Živković također je stoper, u svibnju će navršiti 19 godina, a već je punih 14 godina u Maksimiru. Igrao je za drugu momčad Dinama u seniorskom nogometu, ali i za Dubravu Tim Kabel zbog mogućnosti dvojne registracije.

Navijačice na utakmici u Brescii VIDEO Urnebesan video: Njih dvije se ljube, a u pozadini urla legendarni Hrvat divider

"Dojmljiv je podatak da je u kompletnom aktualnom Dinamovu sustavu Živković drugi igrač s najduljim stažem, i to odmah iza kapetana udarnog sastava plavih i povijesnog rekordera po osvojenim trofejima, Arijana Ademija. Pritom računamo svih 250 registriranih igrača i u školi i u prvoj momčadi. Štoviše, uzmemo li u obzir da je Ademi na proljeće 2012. bio na posudbi u Lokomotivi, možemo reći da je Živković igrač s najduljim neprekinutim stažem", stoji u Dinamovoj objavi na Instagramu.

''U Dinamo sam došao još dok sam imao pet i pol godina, krenuo sam u Otvorenoj školi. Jako sam sretan što sam potpisao ugovor, a sigurno je da ću dati sve od sebe da opravdam to povjerenje'' rekao je Živković.

Luka Modrić Hrvatski inat proradio na Anfieldu, Madrid se posipa pepelom: "Modrić se osjećao povrijeđenim i opet je bio najbolji" divider

Nadajmo se da će Živković ''prešišati'' svog oca, ali i da ga makar izjednači bila bi to vrhunska karijera. Podsjetimo, Boris Živković je svoje najbolje dane proveo u Bayeru iz Leverkusena za koji je između 1997. i 2003. godine upisao 144 nastupa, a za Vatrene je upisao 39 nastupa od 1999. do 2007. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider