Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prošao i Leverkusen

Golijada u Münchenu: Bayern u ludoj utakmici izbacio iz Kupa Kramarićev Hoffenheim

Nogometaši Bayerna izborili su plasman u četvrtfinale njemačkog Kupa nakon što su u dvoboju osmine finala na Allianz Areni pobijedili Hoffenheim s 4-3.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gosti su poveli u osmoj minuti autogolom Jeromea Boatenga, a samo četiri minute kasnije i gosti su ugurali loptu u vlastitu mrežu, a strijelac je bio Benjamin Hubner. U 20. minuti Bayern je okrenuo rezultat preko Thomas Müllera, da bi u 36. minuti Robert Lewandowski zabio za 3-1. Kada je poljski napadač postigao svoj drugi pogodak na utakmici u 80. minuti činilo se kako je priča gotova. No, gosti su golovima Munasa Daboura u 82. i 90+2 minuta smanjili na 4-3. Međutim, za više od toga nije bilo vremena.

Ivan Perišić zbog ozljede nije nastupio za Bayern, dok je Andrej Kramarić igrao cijeli susret za goste.

Bayer Leverkusen je izborio četvrtfinale pobjedom protiv drugoligaša Stuttgarta s 2-1. "Apotekari" su poveli u 71. minuti nakon autogola vratara Fabiana Bredlowa. Kerem Demirbay je ubacio iz kornera, a Bredlow pokušao boksati loptu, no umjesto da je izbije, zabio ju je u vlastitu mrežu.

Korak bliže pobjedi domaćin je stigao u 81. minuti pogotkom Lucasa Alarija. Silla Wamangituka je pet minuta prije kraja vratio nadu gostima, ali u preostalom vremenu Stuttgart nije uspio izboriti produžetak. Hrvatski nogometaš Borna Sosa nije nastupio za goste.

Među osam najboljih plasirao se i Union Berlin koji je na gostovanju pobijedio četvrtologaša Verl sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Robert Andrich u 85. minuti.

gol expired Sportski direktor Barce odgovorio na Rakitićeve kritike: ''Mogao je imati problem'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider