Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznenadio ga Bayern

Njemačka legenda tvrdi: Nije mi jasno zašto su pustili Hrvata

Bayern je poslao hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Stanišića na posudbu u Bayer Leverkusen.

Lothar Matthaus (desno) (Foto: Afp)

U ljetnom prijelaznom roku Bayern bi mogao ostati bez dva desna beka. Hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Stanišića poslali su na posudbu u Bayer Leverkusen, dok je na izlaznim vratima kluba Benjamin Pavard koji želi u Inter.

To je začudilo Lothara Matthausa, legendu njemačke nogometne reprezentacije i Bayerna, kojem nije jasno zašto je bavarski klub tako postupio. Ako su već znali da Pavard ne želi ostati u klubu, zašto su pustili Stanišića:

Filip Uremović i Kylian Mbappe Hajduk potpisuje veliko pojačanje: Povremeni hrvatski reprezentativac na letu za Split! divider

"Nije mi bilo jasno zašto su pustili Stanišića i sada traže zamjenu za Pavarda, koji je uvijek bio pouzdan i dobar profesionalac s besprijekornim karakterom. Unatoč ljubavi prema Interu, moram reći da odlazak iz Bayerna u Inter trenutno nije korak naprijed, bez obzira na to što su Talijani igrali finale Lige prvaka.

Bayern je veći klub u Europi. No Pavard želi dugoročno igrati kao stoper, a ne kao desni bek. Pokazao je da je jako dobar na toj poziciji. Cilj mu je skupiti minute jer se bliži Europsko prvenstvo, a on želi igrati u prvom sastavu Francuske", napisao je Matthaus u svojoj kolumni za Sky.

Jakov Medić Nisu svi impresionirani dolaskom Hrvata u Ajax: "Mislio sam da je on dobar branič, ali..." divider

Podsjetimo, Stanišić je otišao u posudbu, no Bayer nema opciju otkupa ugovora. To se može protumačiti kao jasan znak da Bavarci itekako računaju na Vatrenog.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider