Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Stadion kao zatvor"

Nizozemci izvrijeđali Osijek: ''PSV je došao u podrum europskog nogometa''

Pojedini nizozemski mediji donose vrlo negativne opise Osijeka uoči velike utakmice s PSV-om.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči prvog susreta pojedini nizozemski novinari priznali su da nikad nisu čuli za Osijek, a u podcjenjivačkom tonu nastavili su i uoči uzvrata. Portal Ad.nl tako donosi vrlo negativan opis Osijeka i Gradskog vrta.

''Stadion NK Osijeka izgleda više kao dvorište kaznionice nego nogometni stadion. Ispod betonskih tribina sve je puno golubljeg izmeta i praznih pakiranja alkohola. Jedna stvar je jasna: PSV je došao u podrum europskog nogometa'', stoji u tekstu.

Nizozemci su upoznali ''nepoznati Osijek'' nakon šamara u prvoj utakmici, a vjerojatno zbog toga i nema previše podcjenjivanja Osijekovih nogometnih kvaliteta uoči uzvrata. Nizozemcima je jasno da PSV-u neće biti lako protiv glasne podrške, Osijeka koji ima povoljan rezultat i temperature koja se penje i do 40 stupnjeva.

Ispadanje bi za PSV bio veliki debakl i najranije europsko ispadanje u zadnje 44 godine. Vjerojatno bi se ozbiljno zatresla i stolica Philippa Cocua, trenera koji je s PSV-om osvojio dva naslova, ali je prošle sezone bi ''tek'' treći uz, po napisima iz nizozemskih medija, neuvjerljivu igru koja je poljuljala njegovu poziciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider