Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedno veliko ništa

Nitko ne može vjerovati što se dogodilo s jednom zvijezdom u okršaju PSG-a i Reala

Navijači PSG-a ne mogu biti zadovoljni viđenim u uzvratnoj utakmici protiv Reala.

Angel Di Maria (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka eliminiravši u utorak PSG, koji je u uzvratu osmine finala igrao bez svog najboljeg igrača Brazilca Neymara, koji je ozlijeđen. Prednost iz prve utakmice od 3-1, Real je u uzvratu potvrdio pobjedom 2-1.

Iako je u prvih 45 minuta PSG imao veći posjed lopte, Real je taj koji je izgledao opasnije, a najbolju priliku propustio je Karim Benzema koji je sam izašao na vratara Areolu, ali nije uspio zabiti.

Tek u završnici prvog poluvremena PSG je dva puta zaprijetio. U 41. minuti Angel Di Maria je bio u prilici, ali Keylor Navas dobro brani, dok je u 43. minuti zaprijetio Kylian Mbappe. Iako nekoliko zvijezda PSG-a nije imalo svoju večer, igrač koji se pokazao u posebno blijedom izdanju je Di Maria, koji je trebao biti neka vrsta spasitelja.

Argentinac je bio potpuno izvan utakmice, a od njega se očekivalo da nadomjesti Neymara. Međutim, nikako nije uspijevao u tome, kontinuirano predajući posjed lopte i ne uspijevajući se učinkovito povezati s Mbappeom i Cavanijem. Di Maria je do utakmice s Realom bio u odličnoj formi, zabivši četiri pogotka u isto toliko utakmica, no ovo nije bila njegova večer. 

Nakon utakmice mnogi su bili kritični prema argentinskom nogometašu, a nije nedostajalo ni komentara na društvenim mrežama. Uglavnom su svi ostali razočarani njegovim nastupom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider