Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zekić ponosan

Osijekov trener nakon kraha protiv Slavena: "Nema papirnatih favorita ako ne pružite sve na terenu"

Trener Osijeka Nino Bule prokomentirao je poraz svoje momčadi od Slaven Belupa u Gradskom vrtu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek je šokiran u Gradskom vrtu na otvaranju proljetnog dijela prvenstva. Slaven Belupo iznenađujuće je slavio s 2:1. Gosti iz Koprivnice poveli sa 2-0 golovima Lovre Zvonareka (49) i Tomislava Božića (68), a za domaće je smanjio novi igrač u njihovim redovima Mijo Caktaš (74).

HNL golovi: Osijek - Slaven Belupo 0:1 (Zvonarek)

Pomoćni trener Osijeka Niko Bule ovako je prokomentirao utakmicu:

„Iz našeg kuta jedna čudna energija i isto takva utakmica, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo jako puno pogrešaka i ono što se moglo brzo primijetiti je da je cijela momčad bila u nekakvom grču. A kada je tako onda vas to sputava da budete bolji i u tehničkoj izvedbi. U drugom dijelu smo pokušali jače pritisnuti, ali ne znam ni sam kako smo primili onakve golove. Sve u svemu, zaslužena pobjeda Slaven Belupa i ovom prilikom im čestitam“, izjavio je Bule, a prenosi službena web stranica Osijeka.

HNL golovi: Osijek - Slaven Belupo 0:2 (Božić)

„Nismo bili na očekivanoj razini i to moramo priznati. Takav je bio dan i takva utakmica i sve skupa moramo što prije zaboraviti i već se okrenuti sljedećem protivniku. Vidi se da nema papirnatih favorita ako ne pružite sve na terenu. Mislim da ne možemo zamjeriti našim dečkima u smislu da nisu htjeli, ali ništa im nije išlo. Bili su, ponovit ću, u velikom grču što se tiče rezultatskog opterećenja, ali smo mi tu da ih vratimo u normalnu kolotečinu što nas je krasilo cijelo vrijeme. Siguran sam da ćemo u tome uspjeti“, zaključio je Bule, koji je vodio domaće s klupe jer glavni trener Nenad Bjelica izostao zbog smrtnog slučaja u obitelji.

HNL golovi: Osijek - Slaven Belupo 1:2 (Caktaš)

Kristian Fućak neće po dobrome pamtiti službeni debi za Bijelo-plave.

„Imali smo inicijativu, dobili rani gol pa onda i drugi… Na žalost nismo uspjeli okrenuti rezultat. Kada je Caktaš zabio za smanjenje suparničkog vodstva mislio sam da ih imamo, ali Slaven Belupo se uspio obraniti. Njima čestitke na pobjedi, mi moramo u iduću utakmicu ući puno bolje i tražiti pobjedu“ rekao je Fućak.

Zekić: Ponosan sam na svoju momčad

„Sve momčadi u Prvoj HNL imaju svoju kvalitetu, posebno su motivirane protiv ove četiri momčadi iz vrha i ako ne budemo na najboljoj razini nećemo lako dolaziti do pobjeda“, zaključio je napadač Bijelo-plavih.

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić bio je ponosan na prezentaciju svojih igrača i današnjem susretu protiv Osijeka u kojem su Slavenaši slavili s 1:2.

"Rekao sam igračima već na poluvremenu da sam ponosan, a sada sam još više jer smo se Osijeku nametnuli u svim linijima tijekom 90 minuta. Dečki vjeruju u sebe i igraju dobro. Naravno, bit će još amplituda, ali na dobrom smo tragu i vjerujem da ćemo još rasti. Čestitam cijeloj momčadi!" kazao je Zekić, a prenosi službena web sranica Slavena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider