Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasna poruka

Nikoličius se pohvalio na Instagramu, a navijači mu poručili: "Sada sve o tebi ovisi"

Hajduk je polusezonu okončao na prvom mjestu HNL-a nakon 19 godina čekanja.

Mindaugas Nikoličius (Foto: Vladimir Dugandžić/Cropix)

Nakon netom završene polusezone na Instagramu se oglasio sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius te se pohvalio zanimljivom tablicom koja otkriva ukupni učinak splitske momčadi u 2023. godini.

Bijeli su godinu okončali na prvom mjestu, u 38 odigranih susreta osvojili su 77 bodova, tri više od Dinama koji je u tom periodu odigrao utakmicu manje. To im je, između ostalog, osiguralo i naslov jesenskog prvaka nakon 19 godina čekanja, no na Poljudu su svjesni da Modri imaju još dvije utakmice za nadoknaditi.

Domagoj Duvnjak Duvnjak otvorio dušu pred kamerama: "Uništili su mi snove. Kad legnem u krevet, vrati mi se film" divider

Dinamovci bi s maksimalnim bodovnim učinkom došli na samo bod zaostatka i tako prvenstvo učinili još napetijim. Svjesni su toga i trener Mislav Karoglan, ali i navijači koji za Nikoličiusa imaju samo jednu poruku:

"Sada sve o tebi ovisi".

Naravno, to se odnosi na nadolazeći zimski prijelazni rok u kojem će Nikoličius imati ključnu ulogu, od njega se očekuju pojačanja koja bi trebala Hajduku donijeti dodatni elan u borbi za naslov prvaka.

Mislav Karoglan Hajduk objavio detalje svojih priprema: Poker suparnika, evo kad će odmjeriti snage divider

To bi svakako trebao biti krilni napadač, pozicija na kojoj Bijeli nemaju previše opcija, a koje će ime osvanuti na Poljudu, tek ćemo saznati.

Nikoličius je pokazao da zna posao, cijelu obranu je doveo za odštetu od nula eura, ali sada treba pojačati i napad...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider