Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najbolje rješenje

Nikola Vlašić napokon napušta West Ham: Sastanak u Italiji koji može biti sudbonosan

Torino i Vlašićevi predstavnici trebali bi obaviti razgovore tijekom ponedjeljka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hoće li napokon doći kraj mukama Nikole Vlašića u istočnom Londonu? Tuttosport je jučer najavio skorašnji sastanak njegovih agenata u Torinu, a novinar Nicolo Schira, još jedan koji se želi proslaviti vijestima o transferima, tvrdi kako će sastanak biti obavljen već ovog ponedjeljka.

Iznio je čak i detalj iz financijskog dijela priče, a po njemu bi Torino platio milijun eura za posudbu hrvatskog reprezentativca kojeg West Ham želi prodati za više od 20 milijuna eura, cifru koju Torino trenutno ne može platiti, ali je plan da ga otkupi sljedeće godine.

Vlašić traži spas u Torinu

Podsjetimo, prošlog je kolovoza Vlašić u West Ham United stigao za 30 milijuna eura, ali se nije baš naigrao kod trenera Davida Moyesa. Čekićari su imali odličnu sezonu i Vlašić se nije uspio nametnuti pa su se mnogi zapitali je li taj transfer bio pametan potez za obje strane.

Ispalo je da definitivno nije iako su neki navijači na društvenim mrežama pozitivno reagirali na njegove igre na pripremama ovog ljeta. No Vlašić mora napustiti West Ham ukoliko želi uhvatiti formu pred Svjetsko prvenstvo u Kataru, a to se na London Stadiumu neće dogoditi.

Ivan Jurić i Torino ga jako žele i najizgledniji su kandidati za novog poslodavca Splićanina koji bi bio sjajna zamjena za Josipa Brekala koji se vratio u Wolsburg kod još jednog hrvatskog stručnjaka, Nike Kovača.

Spomenuti Nicolo Schira je spominjao i interes Valencije, no čini se kako bi se Torino i Vlašićevi agenti trebali moći dogovoriti te bi Nikola mogao odjenuti dres Torina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider