Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uefa izabrala

Vlašić i Brekalo među mladom elitom Europe, na popisu je i Dinamovac Olmo!

Novinari UEFA-e diljem Europe uvrstili su dvojicu hrvatskih nogometaša na popis 50 najboljih mladih igrača Europe.

Galerija Josip Brekalo (Foto: GOL.hr) Nikola Vlašić (Foto: AFP) Dani Olmo (Foto: AFP) Dani Olmo s trofejem (Foto: AFP)

Novinari krovne europske nogometne organizacije (UEFA) diljem Starog Kontinenta izabrali su 50 najboljih mladih nogometaša za koje vjeruju da će tijekom godinu dana polučiti uspjeh. Na popisu su se našla i dvojica hrvatskih reprezentativaca – Nikola Vlašić i Josip Brekalo.

"Brzonogi lijevokrilni nogometaš s ubojitim udarcem. Brekalo je redovito zabijao u mlađim uzrastima i vrlo se rano implementirao u seniorsku reprezentaciju", stoji pored imena Josipa Brekala.

"Sin oca atletičara, ofenzivni veznjak koji je impresionirao svojim igrama u rusiji i mladoj U21 reprezentaciji. To ga je dovelo do A reprezentacije Hrvatske", piše UEFA od Nikolu Vlašiću.

Na popisu 50-orice nogometaša našao se i dinamovac Dani Olmo, ali i imena poput: Rodryga (Real Madrid), Ricarda Puiga (Barcelona), Jacoba Bruun Larsena (Borussia D.), Rhian Brewster (Liverpool)...

POPIS 50 NAJBOLJIH MLADIH IGRAČA EUROPE

Bliski Schumacherov prijatelj otkrio sjajne vijesti: "Gledamo utrke zajedno i ne odustaje" Jean Todt i Michael Schumacher (Foto: AFP) Michael Schumacher (Foto: AFP) Michael Schumacher (Foto: AFP) +1 Rubens Barrichello i Michael Schumacher (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider