Automoto
SPORTOVI
Automoto
"komunikacija nije ista, ali..."

Bliski Schumacherov prijatelj otkrio sjajne vijesti: "Gledamo utrke zajedno i ne odustaje"

Michael Schumacher oporavlja se u miru svog doma i prati utrke Formule 1.

Galerija Jean Todt i Michael Schumacher (Foto: AFP) Michael Schumacher (Foto: AFP) Michael Schumacher (Foto: AFP) +1 Rubens Barrichello i Michael Schumacher (Foto: AFP)

Michael Schumacher (50) gleda utrke Formule 1 i napreduje u svom oporavku od teških ozljeda glave koje je zadobio na skijanju prije gotovo šest godina. Tako barem tvrdi jedna od rijetkih osoba koja ima dozvolu vidjeti bivšeg prvaka svijeta, predsjednik Međunarodne automobilističke federacije (FIA) Jean Todt.

Bliski Michaelov i obiteljski prijatelj posjećuje legendarnog Nijemca u njegovu domu u Švicarskoj, gdje se već godinama oporavlja od posljedica udarca glavom o kamen na skijanju 2013. godine.

gol expired Poput oca u najboljim danima: Schumacherov sin startao s 18. pozicije i oduševio divider

"Uvijek dobro pazim što govorim kada je Michael u pitanju, ali istina je. Gledamo utrke zajedno. Ne odustaje od života i bori se. Rastužuje me što više ne možemo komunicirati kao nekada. Nastavlja se boriti, kao i njegova obitelj zajedno s njim", otkrio je Todt.

Schumacher je tijekom karijere osvojio rekordnih sedam naslova svjetskog prvaka i rekordnu 91 pobjedu. Prva dva naslova prvaka osvojio je u Benettonu (1994., 1995.), a od 2000. pa do kraja 2004. Schumacher je osvojio 5 naslova u nizu u bolidu Ferrarija. Nastupio je na 308 Grand Prix utrka, a 155 puta se uspinjao na jednu od stepenica pobjedničkog postolja.

gol expired Dobre vijesti o Schumacherovu oporavku: Više nije u Švicarskoj divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider