Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TRI BODA ZA TORINO

Nikola Vlašić debitirao u novom klubu samo dva dana nakon dolaska iz West Hama

Cijelo drugo poluvrijeme na terenu u dresu Torina proveo je hrvatski nogometni reprezentativac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako ćemo suditi po prvim dojmovima, mogli bi bolji dani uslijediti u karijeri Nikole Vlašića, koji je u četvrtak napokon uspio izboriti odlazak na posudbu iz West Hama.

Ofenzivni veznjak odabrao je Torino, gdje će ga s klupe voditi Ivan Jurić, koji ga je već u prvom kolu stavio u kadar, a onda mu je dao priliku zaigrati i osjetiti Serie A.

Uspješno odrađenih 45 minuta

Vlašić je na gostovanju kod Monze u igru ušao na poluvremenu, umjesto Anatolija Mirančuka, pri vodstvu njegove momčadi od 1:0. Odigrao je Vlašić cijeli drugi dio na poziciji svojevrsne polušpice, no vidio se nedostatak konstante, kao i to da je tek stigao u ekipu.

Torino je u 66. minuti došao do vodstva 2:0, da bi novi prvoligaš tek na samom kraju utakmice uspio smanjiti rezultat.

Nikola tako može biti zadovoljan svojim debijem u novom klubu, iako nije napravio puno toga značajnog na terenu. No, Ivan Jurić mu vjeruje, a to je Nikoli najvažnije. Potrebna mu je minutaža na račun koje će se naći među putnicima na Svjetsko prvenstvo. 

Ali, ne samo to, Nikola vjeruje da ponovno može doći do statusa jednog od najvažnijih igrača "Vatrenih", statusa s kakvim je prošlo ljeto otputovao na Svjetsko prvenstvo, nakon čega je uslijedila ne baš sretna druga engleska epizoda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider