Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otišao iz Rusije

Nikola Moro napustio Rusiju: Jedan klub ipak je prestigao Hajduk za njegov potpis

Nikola Moro potpisao je ugovor na tri godine s Bolognom.

Nikola Moro i Edin Džeko (Foto: Afp)

Nakon godinu dana provedenih na posudbi u Bologni, Nikola Moro za stalno se pridružio klubu iz središta Italije. Dinamo Moskva će od njegovo transfera zaraditi 3 milijuna eura. Manja je to cijena od one koju je Dinamo Zagreb inkasirao kada je 2020. godine Moru, kao kapetana U21 reprezentacije, prodao u Moskvu.

“Bologna je savršena, život je prekrasan, kao i klima. Sretan sam ovdje, kada želim, mogu automobilom za četiri i pol sata otići kući u Hrvatsku”, izjavio je u intervjuu za Il Resto del Carlino krajem ove sezone.

Slaven Bilić Slaven Bilić se vraća u engleski nogomet: Preuzima jedan od najstarijih klubova? divider

Za Bolognu je Moro u sezoni 2022/23. odigrao 26 utakmica u Serie A, od kojih je 12 započeo u prvom sastavu. Upivši jedan pogodak i pet asistencija jako dobro je završio sezonu, što je očito nagnalo Bolognu da otkupe njegov ugovor od Dinama Moskve.

“Moj grad je Split. Ja sam iz Solina, rođen sam u Splitu, tako da je sasvim normalno i prirodno da ja navijam za Hajduk“, izjavio je Moro koji nikada nije skrivao svoju privrženost Hajduku, čak i kada je bio igrač Dinama. Čini se kako će dolazak u Hajduk kojemu su se toliko nadali njegovi navijači ipak morati pričekati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider