Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na posudbi u Italiji

Nikola Moro komentirao glasine o transferu u Hajduk: "Ne skrivam ništa. Znaju ljudi za koga srce kuca"

Nikola Moro trenutačno se nalazi na posudbi u Bologni iz Dinamo Moskve.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometaš Nikola Moro zaigrao je na jubilarnom izdanju popularnog turnira Četiri kafića i sa svojom momčadi osvojio prvo mjesto.

Ovog ljeta preselio se iz ruskog Dinama u Bolognu ne bi li uhvatio vizu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar, ali promjenom na klupi i dolaskom novog trenera Thiaga Motte izgubio je svoje mjesto u prvih 11.

Stigao je u Italiju na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa, ali teško je vjerovati da će se ondje zadržati ne promijeni li se uskoro njegov status. U posljednja dva susreta talijanske Serie A, prije reprezentativne pauze, upisao je ukupno 58 minuta, ali to je premalo za igrača koji je bio jedan od najboljih mladih veznjaka HNL-a.

"Adaptirao sam se dobro. U drugi dio sezone ulazimo s dobrim stanjem na ljestvici. Nakon priprema očekujem da ću imati veću minutažu", kazao je Moro u razgovoru za Dalmatinski portal.

Luka Modrić UEFA izdvojila trenutak koji je obilježio godinu: "Tri doktora trebaju proučavati Modrićevu asistenciju" divider

Bio je kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine, očekivao se iskorak među Vatrene, ali zasad je ostao tek na jednom jedinom nastupu. Bilo je to u prijateljskom susretu protiv Bugarske.

Htio je ići na Svjetsko prvenstvo u Katar, ali sve se izjalovilo:

"Sigurno da je to bila želja, ali ima još europskih i svjetskih prvenstava. Treba se nametnuti. Svatko želi doći tamo i biti dio reprezentacije. Izbornik odlučuje, poziv treba zaslužiti."

Prošlog proljeća Moru se povezivalo s povratkom u HNL, točnije u Hajduk jer su ruski nogomet zadesile žestoke sankcije zbog invazije na Ukrajinu. Strani nogometaši mogli su iskoristiti privremeno pravilo FIFA-e i napustiti Rusiju bez ikakvog gubitka.

gol expired Hrvat otkrio kako je Pelea naučio pjevati Oliverov hit: "Pjesmu je znao napamet" divider

"Ne bih to komentirao, nema potrebe. Sada sam tu gdje jesam, vidjet ćemo što budućnosti nosi", odgovorio je Moro na pitanje je li bilo kontakta između njega i Hajduka pa otkrio postoji li mogućnost da jednog dana zaigra u bijelom dresu:

"Ne skrivam ništa, želim da sve ide svojim putem. Ne želim se opterećivati time."

Ostao je "zakopčan" Moro, ali i jasno dao do znanja da nikad nije skrivao za koji mu klub srce kuca:

"Znaju ljudi, ne moram to ponavljati", zaključio je.

Nikola Moro o prelasku u Hajduk za Dnevnik Nove TV

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider