Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiva anegdota

Hrvat otkrio kako je Pelea naučio pjevati Oliverov hit: "Pjesmu je znao napamet"

Pele je dijelio svlačionicu New York Cosmosa s hrvatskim igračem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jadranko Topić, bivši hrvatski nogometaš, imao je priliku dijeliti svlačionicu s Peleom. Skupa su igrali u redovima američkog New York Cosmosa, a Topić je prije nekoliko godina otkrio zanimljivu anegdotu s brazilskom legendom.

Jednom prilikom zapjevao je bezvremenski hit Olivera Dragojevića Skalinada sa suigračem Vitom Dimitrijevićem, a uskoro im se pridružio i Pele.

gol expired Svijet se poklonio brazilskoj legendi: "Lopta plače, ali Pele je besmrtan. Apsolutni monarh okrugle lopte" divider

Počeo je lupati po staklu u ritmu njihova pjevanja, a ubrzo im se priključila i cijela momčad. Nije dugo trebalo da to postane pjesma koja će se pjevati u svlačionici i autobusu s igračima.

"Na kraju je znao napamet pjesmu, pjevušio ju je", otkrio je Topić pa dodao da mu je jednom na prevaru dao domaće rakije:

"Umalo je poludio. Njemu druženje s narodom nije bilo problem. Nije bio umišljen kao neke današnje zvijezde, ostao je skroman i jednostavan. To nije bilo lako jer je bio popularan kao da je papa ili mesija", rekao je Topić za Dnevno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider