Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javljaju talijanski mediji

Iznenađujući preokret u spektakularnom transferu, Kalinić rekao "ne" povratku u Hajduk?

Nikola Kalinić ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s talijanskom Veronom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se prije nekoliko dana pojavila senzacionalna informacija o povratku Nikole Kalinića u Hajduk, talijanski Tuttomercato danas je objavio informaciju koja baca potpuno drugo svjetlo na priču o njegovu povratku.

Budući da Kalinić ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Veronom, sasvim je jasno kako se bliži njegov rastanak s talijanskom momčadi.

Navodno je već sve dogovoreno sa splitskim klubom, ali Talijani tvrde da je bivši napadač Vatrenih, zasada, odbio opciju povratka u Hrvatsku. Iako se ne spominje ime kluba, sasvim je jasno kako se radi o Hajduku.

No, još prije nekoliko dana otkriveno je da će na Četiri kafića zaigrati novo pojačanje Hajduka, a to bi mogao biti Nikola Kalinić, koji je ozlijeđen, pa bi se mogao čuvati za HNL.

gol expired Predsjednik Hajduka: "Veseli me kad čujem da Livaja odlazi u siječnju, to znači da im smetamo" divider

''Doći će i ozlijeđeni Nikola Kalinić, nismo sigurni da će i on nastupiti, možda je bolje da se čuva za proljeće u dresu Hajduka. I Robert Jarni će biti uz nas, ne znamo u kojoj ulozi, ali znamo da će nas predvoditi kapetan Marko Livaja i izbornik Zlatko Dalić, dvojac koji će nas predvoditi i u Kataru'', otkrio je Gordan Boljat, predstavnik momčadi Antique bara.

Inače, Kalinić će iduće godine napuniti 34 godine, a prema Transfermarktu, vrijedi 1,5 milijuna eura. Najviše je koštao 2017., čak 20 milijuna eura, za vrijeme igranja u Fiorentini, gdje je bio jedan od najboljih igrača kluba.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider