Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
danima se priča

Je li u Splitu slučajno "potvrđen" spektakularan transfer Hajduka?

Nikola Kalinić je navodno sve bliže dolasku u Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas su u Splitu predstavljene momčadi za još jedno izdanje malonogometnog turnira Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović.

U Splitu na Gripama navijači će gledati majstorije Livaje, Perišića, Biuka, Strinića, čak i Subašića, koji će ovaj put biti napadač… Tu su Moro, Krovinović, Pokrivač, tenisač Borna Gojo i mnogi drugi.

Treneri će, između ostalih, biti Zlatko Dalić i Robert Prosinečki.

gol expired Spektakl na Četiri kafića: Dalić na klupi, a pokraj njega Livaja i "miljenik" iz Rusije? divider

Je li u najavi otkriven novi transfer Hajduka?

Danima se po Splitu priča o ovome, među navijačkim pukom Bijelih raspravlja se tko će pojačati Hajduk, a navodno je sve dogovoreno s Nikolom Kalinićem, koji se vraća na Poljud nakon nastupa za Atletico Madrid, Fiorentinu, Romu, Milan…

Još prije nekoliko dana otkriveno je da će na Četiri kafića zaigrati novo pojačanje Hajduka, a to bi mogao biti Nikola Kalinić, koji je ozlijeđen, pa bi se mogao čuvati za HNL.

''Doći će i ozlijeđeni Nikola Kalinić, nismo sigurni da će i on nastupiti, možda je bolje da se čuva za proljeće u dresu Hajduka. I Robert Jarni će biti uz nas, ne znamo u kojoj ulozi, ali znamo da će nas predvoditi kapetan Marko Livaja i izbornik Zlatko Dalić, dvojac koji će nas predvoditi i u Kataru'', otkrio je Gordan Boljat, predstavnik momčadi Antique bara.

gol expired Hrvat s klubom ispisao povijest Serie A: Pobijedili su Napoli bez udarca u okvir gola divider

Ako se snovi navijača Hajduka i ostvare, u nastavku HNL-a Hajduk će u svlačionici imati Livaju, Subašića, Krovinovića, Nikolu Kalinića, Melnjaka, Lovru Kalinića, Eleza, Katića… Sve redom respektabilna imena za naslov, a Hajduk sigurno neće stati na jednom pojačanju pred početak HNL-a.

Kalinić će iduće godine napuniti 34 godine, a prema Transfermarktu, vrijedi 1,5 milijuna eura. Najviše je koštao 2017., čak 20 milijuna eura, za vrijeme igranja u Fiorentini, gdje je bio jedan od najboljih igrača kluba.

Hajduku ide na ruku što Kalinić ulazi u zadnjih šest mjeseci ugovora s Veronom, koja ga vjerojatno više ne vidi u svojoj momčadi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider