Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast

Hrvat s klubom ispisao povijest Serie A: Pobijedili su Napoli bez udarca u okvir gola

Prema Opti Paolo, Spezia je prva momčad od sezone 2004./2005. koja je pobijedila u prvenstvenoj utakmici Serie A, a da nije uputila niti jedan udarac u okvir gola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometši Spezije u srijedu su u gostima dobili Napoli 1:0, a da pritom nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola. Pobjedu im je donio autogol Juana Jesusa u 37. minuti.

Prema Opti Paolo, Spezia je prva momčad od sezone 2004./2005. koja je pobijedila u prvenstvenoj utakmici Serie A, a da nije uputila niti jedan udarac u okvir gola. Od tada Opta Paolo vodi statistiku i o takvim situacijama, objavili su talijanski mediji.

gol expired Transfermarkt objavio cijene Vatrenih: Gvardiolu i Sosi cijena naglo skočila divider

Spezia je na 17. mjestu, jednu poziciju iznad zone ispadanja, dok je Napoli treći na prvenstvenoj ljestvici. Podsjetimo, za Speziju igra hrvatski stoper Martin Erlić.

gol expired Nevjerojatna scena: Pijanog suca usred utakmice uhitila policija, navijačima je pokazivao srednji prst divider

AC Milan je gostujućom pobjedom 4:2 protiv Empolija došao blizu rekorda po broju pobjeda u gostima u kalendarskoj godini. Ovo im je bila 17. gostujuća pobjeda u 2021., a ispred njih je samo Napoli, koji je 2017. pod vodstvom trenera Maurizija Sarrija ostvario 18 pobjeda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider