Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"bio mi je gušt zabijati"

Kalinić nije gubio vrijeme: Osvojio navijače Milana "prijetnjom" Interu!

Nikola Kalinić potpisao je za klub koji navija od malih nogu, te nije gubio vrijeme da svojom izjavom osvoji navijače Rossonera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić potpisao je u utorak ugovor s talijanskim prvoligašem Milanom, te nije gubio vrijeme da svojim izjavama osvoji navijače Rossonera.

Poznato je veliko rivalstvo između gradskih rivala Milana i Intera, a potonjem je Kalinić pretprošle sezone zabio hat-trick u dresu Fiorentine.

"Bio je sjajan osjećaj zabiti tri gola protiv Intera. Nastojat ću nastaviti s tim i u dresu Milana", rekao je Kalinić u razgovoru s milanskim novinarima.

Kalinić je na San Siro stigao na jednogodišnju posudbu iz Fiorentine za pet milijuna eura, a Milan će ga idućeg ljeta otkupiti za dodatnih 20 milijuna eura.

"Jako sam sretan što sam ovdje. Ispred mene je novi ciklus i nadam se da će sve ići dobro. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da pobijedim. Spreman sam se žrtvovati," poručio je 29-godišnji Kalinić na predstavljanju.

Direktor Milana Marco Fassone potvrdio je da je Kalinić posljednje pojačanje Milana, kluba koji je ovoga ljeta bio najveći europski potrošač, a njihov cilj je jasan: povratak u talijanski vrh i Ligu prvaka.

Svakako je najzvučnije pojačanje Leonardo Bonucci, dugogodišnji stup obrane Juventusa i ponajbolji svjetski stoper.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider