Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nove loše vijesti

Veliki udarac za Hrvatsku uoči Finske i Ukrajine: Otpao jedan od ključnih igrača!

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je bez još jednog važnog igrača uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica za SP 2018.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Milana Nikola Kalinić otpao je za predstojeće kvalifikacijske utakmice protiv Finske i Ukrajine nakon što su stigli rezultati magnetske rezonance. Težak je to udarac za Hrvatsku jer se radi o jednom od dvojice najboljih napadača reprezentacije.

Kalinić se tako pridružio već ranije ozlijeđenima Ćorluki, Kovačiću, Jedvaju, Pjaci, Barišiću i Lovrenu, dok Milan Badelj nema pravo nastupa protiv Finske zbog tri žuta kartona.

Nažalost, obistinile su se crne prognoze s press-konferencije o Kaliniću, a Ante Čačić ostao je tako na Mandžukiću kao prvom napadaču i trojici koja dosad gotovo nisu ni dobivala priliku – Kramariću, Čopu i Santiniju. Iako je svaki od njih spreman uskočiti ako bude trebalo. No pitanje je koliko izbornik ima povjerenja u spomenute igrače.

Hrvatska reprezentacija uoči posljednja dva kola drži vodeće mjesto u skupini sa 16 bodova, koliko ima i drugoplasirani Island. Slijede Turska i Ukrajina s po 14 bodova. Finska je peta sa sedam bodova i izgubila je sve izglede za plasman na Svjetsko prvenstvo, baš kao i posljednjeplasirano Kosovo koje ima jedan bod.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider