Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova avantura

Kalinić nakon raskida ugovora s Hajdukom pronašao novi klub: Želi ga novopečeni turski prvoligaš

Nikola Kalinić i Hajduk sporazumno su raskinuli ugovor. Od kako je postao slobodan igrač za njega se zainteresirao Pendikspor.

Lukša Jakobušić i Nikola Kalinić (Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix)

Nikola Kalinić od svog dolaska iz Hellas Verone nije se nametnuo niti Valdasu Dambrauskasu, niti Ivanu Leki.

Hajdukovi treneri najčešće su ga koristili kao igrača koji ulazi kada se lovi rezultat, stoga je u godinu i pol Kalinić skupio vrlo malo minuta.

Posljednjih dana objavljeno je kako su klub i igrač sporazumno raskinuli ugovor, nešto što se moglo naslućivati još po objavi Leke kako Kalinić neće putovati s momčadi na pripreme u Sloveniju.

Martin Satriano u dresu Empolija Talijani tvrde da je napadač Intera blizu potpisa za Dinamo: Stiže na posudbu? divider

Iako se špekuliralo da bi nakon raskida ugovora Kalinić mogao u igračku mirovinu, ponuda iz Turske mogla bi ipak tu odluku odgoditi.

Naime, turski mediji prenose kako je za Kalinića zainteresiran Pendikspor, klub koji je tek izborio ulazak u najviši rang turskog prvenstva. S obzirom da je Kalinić trenutno bez kluba potrebno je samo da on i Pendikspor dogovore osobne uvijete. Ukoliko dođe do dogovora, biti će to za Kalinića šesta liga u kojoj će se okušati.

Pendikspor je Istambulski klub koji je prošle sezone završio treći u drugoj turskoj ligi te kroz play-off izborio ulazak u prvu ligu, a uz njihovo ime veže se još jedan igrač Hajduka, Josip Vuković na kojeg se više na računa.

On je prošlu polusezonu proveo na posudbi u saudijskom Al Faisalyju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider