Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šteta!

Peh za Gattusa: Važna karika Hajduka otpisana za otvaranje sezone?

Hajduk 25. srpnja započinje sezonu okršajem s Havnar Bóltfelagom bez važne karike u veznom redu.

Niko Sigur (Foto: Damir Krajac)

Hajduk je pobjedom nad Fenerbahčeom legendarnog Jose Mourinha zaključio pripremne utakmice uoči naredne sezone pune optimizma..

U predsezoni rezultati nisu prioritet već je glavni fokus na građenju igre i fizičke spreme. Međutim, ozljede u tom periodu značajno su gore od bilo kojega poraza, a momčad Gennara Gattusa izgubila je važnu kariku u veznom redu uoči otvaranja sezone.

Osjetio je smetnje tijekom priprema...

Čini se kako će Niko Sigur propustiti početak sezone radi problema s gležnjem. Hrvatski U21 reprezentativac osjetio je smetnje tijekom priprema, a eskalirale su tijekom utakmice sa Šahtarom.

20-godišnjak nije igrao u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Fenerbahčea, a najnovije informacije su kako će Sigur pauzirati dva do tri tjedna što će ga isključiti za prvu utakmicu sezone protiv Torshavna.

Utakmica u pitanju je drugo pretkolo Konferencijske lige, a protivnik je drugoplasirani iz lige Farskih Otoka, Havnar Bóltfelag.

Dani Olmo Dani Olmo ne razmišlja o individualnim nagradama uoči finala Eura: "Nije me briga hoću li zabiti ja ili vratar" divider

Wissam Ben Yedder Slavni francuski nogometaš optužen da je dao 1.6 milijuna eura ženi koju je silovao? divider

Hetik Cabolov Srpskom olimpijcu zabranjen nastup u Parizu: Bio je kandidat za najviše postolje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX