Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pripreme za spektakl

Na Pranjićev opraštaj od nogometa stiže još jedan legendarni Vatreni

Svoj su dolazak još potvrdili: Ivan Bošnjak, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, orahovački dvojac Bojan Živković i Igor Babić, Ivan Rakitić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić, Eduardo Alves da Silva.

Galerija Vatreni na Poljudu Danijel Pranjić

Za oproštajnu utakmicu Danijela Pranjića potvrđen je dolazak još jednog bivšeg legendarnog hrvatskog nogometnog reprezentativca. Naime, na njegovu humanitarnu oproštajku, koja će u Orahovici biti odigrana 24. lipnja, dolazak je potvrdio veliki džentlmen u kopačkama Niko Kranjčar.

Podsjećamo, ova posljednja igračka utakmica Danijela Pranjića u Orahovici na stadionu Papuka održat će se 24. lipnja u 18 sati u organizaciji Udruge 33515, suorganizaciji Grada Orahovice i Virovitičko-podravske županije te pod generalnim pokroviteljstvom Vinarije Patkoš i Osječke pivovare. Sav prihod s tog humanitarnog spektakla namijenjen je za pomoć u liječenju desetogodišnjeg Petra Špeha.

Luka Vušković Daily Mail piše o Guardiolinu planu za Luku Vuškovića, a Fabrizio Romano govori o još nekim velikanima divider

Niko Kranjčar u Zagrebu je bio voljen pa omražen, u Splitu gotovo ikoniziran, voljen do božanstva. Njegova izjava "Cijeli život sam dinamovac, ali ponosan sam što sam igrao za Hajduk" još uvijek odzvanja hrvatskim eterom i svaki pravi poznavatelj nogometa zna što ta izjava znači.

Bio je pravi džentlmen u kopačkama, frajer, paker, strijelac, ma jednostavno rečeno Niko Kranjčar.

Kranjčareva karijera bila je sjajna. Nakon Dinama i Hajduka igrao je još za Portsmouth, Tottenham Hotspur, Dinamo Kijev, Queens Park Rangers, New York Cosmos i na koncu Glasgow Rangers. Naravno, posebno treba istaknuti da je u najdražem dresu (od 2004. do 2013. godine) Niko sakupio 81 nastup i upisao 16 pogodaka.

''Niko Kranjčar. I da samo to kažem, dovoljno sam rekao. Kada se pogleda njegov igrački put, mogu samo skinuti kapu i nakloniti se. Nosio je težak teret na leđima zbog oca Zlatka, no Niko je bio vrhunski igrač i odličan momak. Imao je taj vic u nogama, neočekivani potez, briljantnu loptu. Igrao je za najveća dva kluba u Hrvatskoj, a njegov doček u Splitu niti jedan hajdukovac nikada neće zaboraviti. Veselim se što ću Niku zagrliti u Orahovici i zahvaliti mu na svemu što je učinio za mene i moju karijeru'', rekao je Pranjić za portal 33515.net
Niko, koji je uvijek tih i povučen, nenametljiv, ali uvijek za mikrofon i izjavu:

Kim Kardashian Nogometni klubovi, oprez: Ne želite Kim Kardashian na svom stadionu divider

''Pranja je ostavio iza sebe strašnu karijeru. Puno igrača o takvoj karijeri može samo maštati. Čestitam mu na svemu što je učinio za hrvatski nogomet, za svoj Papuk i nogomet u cjelini. Veselim se takvim događajima, posebice zbog humanitarnog karaktera jer bitno je pomoći malom Petru i njegovim roditeljima. Igrat ću sa sjajnim igračima i strašno se radujem dolasku u Slavoniju. Pozivam sve da dođu jer tako pomažu Petru, ali i odaju počast svom Pranji. Orahovice i Slavonijo, vidimo se'', rekao je Kranjčar za portal 33515.net.

Za portal 33515.net svoj su dolazak potvrdili: Ivan Bošnjak, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, orahovački dvojac Bojan Živković i Igor Babić, Ivan Rakitić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić, Eduardo Alves da Silva i sada Niko Kranjčar.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider