Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio derbi

Niko Kranjčar: "Uopće ne sumnjam da će Dinamo obraniti naslov prvaka"

Derbi SuperSport HNL-a Hajduk - Dinamo igra se ovog petka, od 18 sati na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog petka od 18 sati očekuje nas najveći derbi hrvatskog nogometa između Hajduka i Dinama na rasprodanom Poljudu.

Niko Kranjčar, proslavljeni hrvatski nogometaš koji je nosio dres dva najveća hrvatska kluba, najavio je derbi riječima da bi eventualnom pobjedom na Poljudu, Dinamo pobjegao na nedostižnu prednost:

"Mislim da se s Dinamovom pobjedom Hajduk teško može vratiti u borbu za naslov prvaka. Ako Dinamo pobjegne na dvoznamenkastu prednost, mislim da će biti nedostižan. I ovako je favorit jer mislim da je sa svojim igračkim kadrom i iskustvom i dalje predobar i glavni favorit ovog prvenstva", rekao je Kranjčar pa dodao:

"Na Hajduku je veliki pritisak, ovu utakmicu moraju dobiti. Mislim da se Hajduk po sastavu i igračima ne mogu zadovoljti s drugim mjestom i da su sredini jeseni tako dalekog od prvog mjesta. Derbiji su uvijek neizvjesni".

gol expired Trener Hajduka najavio derbi: "Kalinić neće igrati, a Livaja će i dalje pucati jedanaesterce" divider

Nije htio komentirati stanje u Hajduku i smjenu trenera Valdasa Dambrauskasa:

"Nisam kompetentan da dam bilo kakvo mišljenje. Po igračkom kadru i onome što sam vidio da se stvara zadnjih godina, želja je da se osvoji naslov prvaka. Oni su u ovom trenutku jako daleko od toga, a predsjednik i odgovorni ljudi su donosili odluke kako oni vide", rekao je Kranjčar pa komentirao stanje u zagrebačkoj momčadi:

gol expired Petorica Dinamovih igrača uoči derbija s Hajdukom i dolaska Milana ima problema s crijevnom virozom divider

"S igračkim kadrom i širinom koju ima, Dinamo je definitivno najbolja momčad u Hrvatskoj. Uopće ne sumnjam da će obraniti naslov prvaka, a što se tiče Lige prvaka, malo smo razmaženi jer smo naviknuti da se prezimi u Europi.

Realnost je da je Dinamo kompetentan u grup Lige prvaka i da će do zadnjeg kola biti u igri za prezimljavanje u Europi. Dinamo ima puno iskustva igranja velikih utakmica, a mi kao navijači imamo pravo sanjati nešto više", zaključio je u razgovoru za Hrvatski radio.

Tablica HNL

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider