Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Najvažnija je pobjeda"

Trener Hajduka najavio derbi: "Kalinić neće igrati, a Livaja će i dalje pucati jedanaesterce"

Derbi SuperSport HNL-a Hajduk - Dinamo igra se u petak, od 18 sati na Poljudu.

Ovog petka od 18 sati igra se najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama na Poljudu

Za trenera splitskog Mislava Karoglana ovo će biti prvi derbi, a za utakmicu sigurno neće moći računati na iskusnog napadača Nikolu Kalinića kojeg čeka duži oporavak:

"Nažalost, Kalinić neće biti unutra još neko vrijeme, ali liječnička služba radi dobar posao i pokušava osposobiti još neke igrače", kazao je Karoglan koji, sasvim razumljivo, nije htio otkrivati svoje planove za utakmicu protiv Dinama.

Karoglan vjeruje u pobjedu

"Rezultat sve govori, maksimalan respekt kolegi Čačiću. Kada se priča o krizi, i mi imamo pet bodova više nego prošle sezone. Treba vjerovati, uvijek vjerujem da je moja momčad najbolja. Kvalitetna atmosfera će nam dati impuls, a uz dobar plan i dobru igru vjerujemo da možemo osvojiti sva tri boda".

Sasvim je sigurno kako bi pobjeda u derbiju vratila dašak neizvjesnosti u pvenstvenu utrku, ali i povećala Karoglanove šanse za ostanak na klupi Hajduka:

"Najvažnije je da pobijedimo. Naravno da bi bilo jako dobro pobijediti u prvom derbiju, ali uvijek volim da se više priča o igračima".

Livaja će pucati jedanaesterce

U posljednja dva susreta, protiv Varaždina i Gorice, Splićani su uzeli maksimalnih šest bodova pogocima u posljednjim minutama susreta, za koje Karoglan kaže, da dižu atmosferu u momčadi:

"Sigurno da pomažu, gol je gol. Pao on u 1. ili 99. minuti, najvažnije da ne paničarimo, da igramo do kraja".

Također, trener Hajduka je potvrdio da će, unatoč promašenom jedanaestercu protiv Gorice, Marko Livaja i dalje pucati s bijele točke:

Diletta Leotta Tabloidi bruje o novoj ljubavi atraktivne Dilette, zaveo ju tragičar finala Lige prvaka? divider

"Naravno da će šutirati, da započne još jednu seriju od 16 golova", rekao je i pohvalio mladog Stipu Biuka:

"Igra jako dobro. U Velikoj Gorici je bio dobar, zabio je protiv Rijeke, asistirao protiv Istre. Prezadovoljan sam s njim".

Tablica HNL

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider