Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznato ime

Tabloidi bruje o novoj ljubavi atraktivne Dilette, zaveo ju tragičar finala Lige prvaka?

Loris Karius je bio izravan krivac za poraz Liverpoola u finalu Lige prvaka od Real Madrida.

Galerija Diletta Leotta Diletta Leotta Loris Karius Loris Karius

Atraktivna sportska novinarka Diletta Leotta ponovno puni novinske stupce, ali ovog puta zbog nove, navodne, ljubavne romanse s jednim nogometašem.

Radi se o Lorisu Kariusu, njemačkom vrataru kojeg nogometni svijet najviše pamti kao tragičara finala Lige prvaka. Upravo je on bio izravni krivac za poraz Liverpoola od Real Madrida koji je slavio s 3:1.

Od tada mu je karijera krenula silaznom putanjom, proveo je dvije godine na posudbi u Bešiktašu, pa Unionu Berlinu, a prošle sezone napokon se vratio u svoj matični klub, gdje osam mjeseci nije zaigrao.

Stravičan prekršaj u Argentini VIDEO S dvije noge uklizao protivniku i pokrenuo masovnu tučnjavu: Snimku pregledalo 10 milijuna ljudi divider

Srećom po njega, stvari su se posložile, ovog je ljeta pronašao novi klub. Potpisao je za Newcastle, fizički se doveo u red, zbog čega je zaradio nadimak Terminator, ali i osvojio atraktivnu novinarku.

Ako se može vjerovati pisanju tabloida Gente, talijanska novinarka marljivo radi na svom znanju engleskog kako bi što lakše mogla komunicirati s novim izabranikom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider