Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"To nema smisla"

Ipak ništa od transfera? Kovač otkrio što misli o mogućem velikom pojačanju Bayerna

Pisalo se da je Bayern već osigurao njegove usluge, ali čini se da ipak nije tako.

Galerija Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) Benjamin Pavard (Foto: AFP)

Trener Bayerna Niko Kovač odgovarao je na pitanja novinara na press-konferenciji uoči zadnje utakmice skupine E Lige prvaka protiv Ajaxa u srijedu.

Kovačeva momčad prebrodila je krizu i zaplovila pobjedničkim vodama, a u Amsterdamu ih čeka utakmica koja će odlučiti o pobjedniku skupine. Bayern je trenutno vodeći i bod mu je dovoljan za prvo mjesto.

Na konferenciji je bilo i pitanja nevezanih uz utakmicu, a jedno se odnosilo na Benjamina Pavarda. Francuski reprezentativac mogao bi napustiti Stuttgart već ove zime, a njemački mediji ranije su pisali da je njegove usluge već osigurao Bayern. Ipak, Kovač tvrdi da, barem zasad, Francuz neće stići u Bavarsku.

"On je jako, jako dobar igrač s puno dobrih kvaliteta, ali trenutno imam tri stopera, pa nema smisla dovesti četvrtog, petog ili šestog. Mislim da se to neće brzo promijeniti", rekao je Kovač, prenosi njemački Sport1.

"On nam je kao životno osiguranje"

Iako je u francuskom osvajanju SP-a sudjelovao kao desni bek, Pavard je primarno stoper. Kovač na toj poziciji ima Jeromea Boatenga, Matsa Hummelsa i Niklasa Sülea.

Francuski reprezentativac tako bi ipak mogao karijeru nastaviti na drugoj adresi. Interesa za Pavardom ne nedostaje, a on sam je u nedavnom intervjuu za njemački Kicker izjavio da je "sve otvoreno" što se tiče njegove budućnosti.

Osim o Pavardu, Kovač je govorio i o utakmici. Najavio je malo ili nimalo promjena u početnom sastavu, a nahvalio je svojeg prvog napadača Roberta Lewandowskog, koji je i ove sezone u sjajnoj golgeterskoj formi.

''Drago nam je da tako igra, on nam je kao životno osiguranje. Razgovarali smo tijekom ljeta, vidite da ne želi napustiti klub i da uživa u statusu koji ima", rekao je o sjajnom Poljaku, kojeg će na Amsterdam Areni čekati obrana predvođena stoperom budućnosti Matthijsom de Ligtom.

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider