Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVAKAKO GA PLANIRA DOVESTI

Niko Kovač ozbiljno zagrizao za hrvatskog reprezentativca: Wolfsburg šalje novu bogatu ponudu

Čini se kako Niko Kovač pod svaku cijenu želi dovesti Lovru Majera u vezni red svoje momčadi.

Nikola Vlašić, Luka Modrić, Lovro Majer i Bruno Petković (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Krenuli su novi pregovori Wolfsburga i Rennesa oko transfera Lovre Majera u Njemačku, u klub na čijoj klupi sjedi legendarni kapetan Vatrenih, Niko Kovač.

Tonio Teklić Tonio Teklić se na originalan način oprostio od suigrača u Varaždinu divider

Kako javlja Fabrizio Romano, Wolfsburg je prema Francuskoj poslao novu ponudu te za Majera namjeravaju isplatiti odštetu u iznosu od 18 milijuna eura, koja bi kroz bonuse mogla dostići 22 ili 25 milijuna eura.

Niko ga namjerava ove sezone imati u svom veznom redu

To bi moglo zainteresirati Rennes, koji je ponuda Wolfsburga s početka ovog mjeseca glatko odbio, a tad je kružila informacija kako Majera nemaju namjeru pustiti ispod 30 milijuna eura. No, moguće je da su se i njihovi uvjeti nešto smanjili.

Majer je imao turbulentnu prošlu sezonu, koju je sjajno startao, nakon čega je ispao iz sastava, ali onda se krajem sezone vratio i bio jedan od najboljih igrača same završnice, u kojoj je izborena Europa. Čak je malo nedostajalo da se nađu u Ligi prvaka.

Postava Barcelone iz finala Lige prvaka 2015. Beckham na Floridi skuplja malu Barcelonu, stiže još jedan velikan iz obožavane momčadi Blaugrane divider

Rennes je Majera doveo prije dvije godine iz Dinama, za odštetu od 12 milijuna eura, a u njihovom je dresu dosad odigrao 78 utakmica, upisavši 9 pogodaka i 16 asistencija

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider