Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zatopljenje odnosa?

Niko Kovač potjerao bivšeg reprezentativca, ali to nije narušilo njihov odnos: "On je dobra osoba"

Niko Kovač izbacio je bivšeg reprezentativca Maxa Krusea iz Wolfsburga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekoliko dana žestoko je odjeknula vijest u njemačkim medijima da je Niko Kovač izbacio bivšeg reprezentativca Maxa Krusea iz prve momčadi Wolfsburga zbog nedovoljnog zalaganja na terenu.

"Zahtijevamo potpunu koncentraciju igrača na Wolfsburg. S Maxom nismo osjećali da to imamo. Zato nije bio s nama i zato ga neće biti s nama ni u budućnosti. Kod Maxa nismo vidjeli motiv kojim bi mogao pomoći momčadi i zato više nije dio nas", objasnio je Kovač svoju odluku, a nekoliko dana kasnije uslijedio je preokret.

Upitao je jedan novinar bivšeg hrvatskog izbornika u kakvom je odnosu s Kruseom, a ovaj ga je pohvalio:

"Nije bilo nikakvih problema, nemam ništa negativno reći za Krusea kao osobu, dapače on je dobra osoba. Ovog tjedna nisam vidio ništa negativno, naprotiv, atmosfera je bila sjajna. Svi su koncentirani i fokusirani na rad", poručio je hrvatski strateg.

gol expired Bivši igrač Dinama zaradio crveni karton iz bizarnog razloga: Od bijesa skoro rastrgao dres divider

Hoće li to malo smekšati njemačkog nogometaša koji je burno reagirao nakon izbacivanja iz prve momčadi, poručio je tada da mu Hrvat neće krojiti sudbinu, tek ćemo saznati.

"Ja ću sam odlučiti kada je došao kraj mojem igranju u Bundesligi. To sigurno neće netko napraviti umjesto mene", poručio je Kruse hrvatskom treneru.

Wolfsburg je trenutno na 16. mjestu njemačke Bundeslige, a ovog vikenda čeka ih gostovanje kod Union Berlina u sklopu 7. kola

Tablica Bundesliga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider