Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda utakmica

Bivši igrač Dinama zaradio crveni karton iz bizarnog razloga: Od bijesa skoro rastrgao dres

Angelo Henriquez zabio je pogodak na gostovanju kod Legije u poljskoj Ekstraklasi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši nogometaš Dinama Angelo Henriquez zaradio je crveni karton u sklopu 10. kola poljske Ekstraklase između Legije i Legnice (3:2).

Već u prvih dvadeset minuta vidjeli smo tri pogotka, a gosti su imali otvaranje iz snova. U 2. minuti susreta ukrali su jednu loptu i pokrenuli brzi kontranapad koji je završio upravo bivši dinamovac.

Čileancu nije bilo teško pospremiti loptu u domaću mrežu za vodstvo, a bio je to njegov peti pogodak u dresu Legnice ove sezone. Samo desetak minuta kasnije gosti su povećali vodstvo protiv Legije, koja je na njihovu žalost, brzo prebacila u brzinu više.

U 20. minuti zabili su za smanjenje gostujućeg vodstva, a onda je uslijedio pravi šou srpskog nogometaša Filipa Mladenovića. Osim što je asistirao za prvi pogodak, zabio je još dva gola i donio važna tri boda svojoj Legiji.

Prvi je pogodak zabio u 44. minuti, a drugi u 56. za veliki preokret na domaćem terenu, što je opako razljutilo goste, a pogotovo bivšeg dinamovca koji je posve izgubio živce.

Bivši dinamovac izgubio živce

Dok je trajalo ukazivanje pomoći jednom igraču, Henriquez je udario bočicu vode, a sudac mu je odmah pokazao drugi žuti i put prema svlačionici. Čileanac je od bijesa skoro rastrgao dres.

Isključenje bivšeg dinamovca možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, Henriquez je 2014. godine stigao na Maksimir iz redova Manchester Uniteda, prvo na posudbu, a potom je Dinamo otkupio njegov ugovor. Zadržao se na Maksimiru do 1. siječnja 2018. kad je preselio u meksički Atlas.

U 129 nastupa upisao je 51 pogodak i 15 asistencija za Dinamo.

Tablica Ekstraklasa

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider