Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"niko me nije zvao"

Eintracht nema pojma za dogovor Bayerna i Kovača: Potvrda za dva tjedna na Allianz Areni?

Niko Kovač mogao bi biti potvrđen za novog trenera Bayerna krajem ovog mjeseca.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Niko Kovač navodno je dogovorio uvjete suradnje i od ljeta sjeda na klupu nogometnog diva minhenskog Bayerna! Potvrda te vijesti još nije stigla od Bayerna ili Kovača, dok sportski direktor Eintrachta Fredi Bobic nema pojam o tome.

"Upravo se vraćam iz Danske. Niko me nije zvao. On uvijek razgovara sa mnom. Pa ako je istina, ovoga me puta informacija zaobišla", rekao je sportski direktor kluba na čijoj klupi sjedi bivši izbornik Hrvatske Niko Kovač.

Iako je Thomas Tuchel bio glavni kandidat za nasljednika Juppa Heynckesa, čini se da je došlo do obrata kod vodstva Bayerna ili samog Tuchela, kojeg na svojoj klupi želi i pariški PSG. Podsjetimo, Unai Emery nije zadovoljio apetite vlasnika PSG-a i vjerojatno napušta klupu Parižana.

Potvrdu vijesti je li Kovač Heynckesov nasljednik, odnosno tko je njegov nasljednik na klupi Bayerna saznat ćemo do kraja ovog mjeseca. Tako je rečeno iz bavarskog kluba, koji je i dalje u igri za tri trofeja u ovoj sezoni.

Moguće da će datum objave biti 28. travanj, dan kada Kovač stiže na Allianz Arenu sa svojim Eintrachtom u sklopu 32. kola Bundeslige. Možda to neće biti posljednji ogled Kovača protiv Bayerna, s obzirom da su obje momčadi u polufinalu DFB Pokala, odnosno njemačkog kupa.

Eintracht u polufinalu gostuje kod Schalkea, dok Bayern ide na megdan Bayeru u Leverkusen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider