Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nokaut faza iz snova

Nijemci ga označili kao slabu točku Reala, a on brutalnom osvetom ispisao povijest Lige prvaka

Jedan dio njemačkih medija je uoči utakmice Bayerna i Reala označio Brazilca Marcela kao slabu točku Zidaneove momčadi, ali on se još jednom ove sezone upisao u strijelce.

Galerija Marcelo (Foto: AFP) Slavlje Reala (Foto: AFP) Marcelo (Foto: AFP) +3 Slavlje Reala (Foto: AFP)

Lijevi bek Reala i jedan od najboljih igrača svijeta na svojoj poziciji, Marcelo, još se jednom upisao u strijelce u Ligi prvaka. Marcelo je upisao svoj treći pogodak ove sezone nakon što je već zabio protiv PSG-a i Juventusa u nokaut fazi.

Unatoč dominaciji Bayerna u prvom poluvremenu, Real i Marcelo još jednom su pokazali srce šampiona, a Brazilcu je to bio ukupno osmi pogodak za ''kraljeve'' u Ligi prvaka. Real je dobio prethodnih šest od sedam utakmica (jedan remi, protiv Barcelone 2011.) u kojima je on zabio, s time da još nikad nije zabio tri pogotka u istoj sezoni.

No za sve postoji prvi put, a osvoji li Real treći put zaredom najprestižnije europsko natjecanje, brazilski reprezentativac lako bi mogao biti ključan čovjek u tom pothvatu. Uostalom, prestigao je Sergija RamosaDanija Alvesa kao branič s najviše pogodaka u ovom natjecanju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider