Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrijeme odluke

Tko će dovesti veliko otkriće? Bira između četiri velikana koja su spremna iskrcati bogatstvo

Velik interes vlada za ponajboljim igračem lige prošle sezone.

Nicolas Pepe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U Francuskoj je minule sezone prvi nakon nedodirljivog PSG-a bio Lille, a na putu prema drugom mjestu Ligue 1 najviše se istaknuo Nicolas Pepe.

Pepe je nakon sjajne sezone najvrjedniji eksponat u Lilleovu izlogu i izvjesno je da će napustiti francuski klub.

''Primili smo četiri zadovoljavajuće ponude velikih klubova. Napoli je dao ponudu od 80 milijuna eura. Sad je na Pepeu da odluči gdje će nastaviti karijeru. Vraća se u ponedjeljak s odmora, trebao bi odlučiti sredinom tjedna'', rekao je predsjednik Lillea Gerard Lopez.

Lopez je govorio za talijanski Tuttosport, pa je otkrio da je jedna potencijalna destinacija Napoli, dok su ostale tri još predmeti spekulacija. L'Equipe piše da su ostala tri Arsenal, Inter i Liverpool, dok engleski mediji spominju i Manchester United kao ozbiljnog kandidata.

Pepea je Lille doveo iz Angersa za 10 milijuna eura, pa ih čeka sjajna zarada ovog ljeta. Prošle je sezone Pepe, 24-godišnji reprezentativac Obale Bjelokosti rođen u Francuskoj, u prvenstvu postigao 22 gola uz 11 asistencija.

Daniele De Rossi (Foto: AFP) Izabrao srcem, a ne novcem: Romina legenda u Boca Juniorsima, dočekao ga kaos na aerodromu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider