Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodan posrtaj

PSG doživio drugi poraz u samo deset dana: Nica je ponovno bila kobna za zvijezde iz Pariza

Nogometaši PSG-a doživjeli su poraz na gostovanju kod Nice u susretu 27. kola Ligue 1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Nice su 27. kolu francuske Ligue 1 svladali vodeći PSG s 1:0, a Parižanima je to treći poraz u ligi ove sezone, a drugi u samo deset dana.

Dugo se činilo da će momčadi s vrha ljestvice podijeliti plijen, no Andy Delort je pred sam kraj utakmice u 88. minuti pogodio mrežu Keylora Navasa. U sudačkom dodatku domaći su potom tražili penal, no nakon intervencije VAR-a ostali su na minimalnoj pobjedi.

Čini se da su nogometaši PSG-a bili više fokusirani na uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida koji se igra u srijedu, 9. ožujka na Santiago Bernabeu. Podsjetimo, Parižani su u prvom susretu slavili s minimalnih 1:0 pogotkom Kyliana Mbappea na kojeg nisu mogli računati za ovaj dvoboj zbog suspenzije.

PSG nema recept za nogometaše Nice

Unatoč tome pariški sastav imao je na raspolaganju Lionela Messija, Neymara i Angela di Mariju u vrhu napada, ali ni to im nije bilo dovoljno da prvi put ove sezone pobijede Nicu. Štoviše, ove sezone nisu uspjeli čak ni zabiti jedan jedini pogodak protiv današnjeg suparnika, a ovo im je već treći susret ove sezone.

PSG je tako ostao na 62 boda, igrači Nice sada su drugi s 49, a Marseille s utakmicom manje ima 47.

Ranije je Brest slavio kod Lensa s 1:0 golom Honorata (59).

Tablica Ligue 1

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider