Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vjeruje li itko u suprotno?

Neymar se vratio u Pariz, u Brazilu ga nagovarao i Ronaldo: ''Bit će važan igrač za Real sljedeće sezone''

Brazilski as Neymar i dalje se oporavlja od ozljede i nije sigurno da će biti spreman za početak Svjetskog prvenstva.

Galerija Neymar (Foto: AFP) Neymar i Thiago Silva (Foto: AFP) Marco Verratti i Neymar (Foto: AFP) +3 Neymar (Foto: AFP)

Brazil je jedan od najvećih favorita na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. No bez najboljeg igrača bit će teško doći do trona. Neymar se prema posljednjim izvještajima očekuje na terenu nakon početka natjecanje, moguće tek od nokaut faze.

Prošlog petka napokon se vratio u Pariz. Sinoć je na terenu slavio sa svojim suigračima osvajanje Kupa. Bio je u dresu, a mnogi su komentirali kako je to možda i posljednji put da ga je obukao. Čak je nosio po terenu pehar.

Madridski As dan nakon te scene donosi priču kako je u tijekom odmora i oporavka u rodnom Brazilu Real aktivno radio na transferu. Ponavljaju tezu od opsjednutosti Florentina Pereza koji ga je dva puta htio dovesti u Madrid (prije odlaska u Barcelonu i prije odlaska u PSG). Trećea bi trebala biti sreća za gazdu Reala.

U Brazilu se Neymar družio s Vinciusom Juniorom, igračem Reala koji će još jednu sezonu ostati na posudbi u Flamengu. Kod Neymara ga je odveo Realov čovjek. A u posjetu su poslali i legendu, još jednog koji je prvo nosio dres Barcelone. Ronaldo je jedan od najvećih Perezovih aduta koji rade na lobiranju za prelazak na Bernabeu.

Popularna TV emisija El Chiringuito navodi kako je posao procijenjen na 260 milijuna eura. Vidjet ćemo slažu li se pariški šeici koji imaju težak zadatak nagovoriti Neymara na ostanak barem još jednu sezonu.

Legendarni Paul Breitner, ikona njemačkog nogometa i Bayerna koji je tri godine nosio dres Reala u sedamdesetima, njemačkim je medijima otvoreno poručio: ''Neymar će sljedeće sezone biti važan igrač za Real.''

Sve je manje onih koji misle da se transfer neće dogoditi. Nakon Rusije nas očekuje nova sapunica…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider