Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
smije mu se i espn

Pogađate kojoj je zvijezdi ovako hladno, a debelo je iznad nule: Kad vidite koliko zarađuje...

Neymar je na zanimljiv način trenirao za susret Lige prvaka s Galatasarayem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka Paris St-Germain na Parku prinčeva dočekuje turski Galatasaray. Za domaćina je to nevažna utakmica, dok Turci još uvijek mogu pobjeći sa zadnjeg mjesta i izboriti Europsku ligu.

No koju god momčad na teren poslao Thomas Tuchel, Galati će biti jako teško doći do bodova. PSG je ove sezone jači nego ikada, a Tuchel ima na raspolaganju velik broj nogometaša. Koristi više sustava i bit će zanimljivo vidjeti koga će u srijedu poslati na teren.

Navala Parižana izgleda ubojito s Mbappeom, Icardijem, koji se odlično snašao, te Neymarom, koji i dalje nije u prevelikoj ljubavi s vodstvom kluba. Ostao je ovog ljeta nakon sapunice i želje za odlaskom, ali usprkos dobrim igrama ne osjeća se potpuna privrženost pariškom klubu.

gol expired Klopp posramio prevoditelja na presici: "Ovo je sr...! Radi to kako treba. Nije tako teško" divider

Navijače je opet malo živcirao svojom pojavom na treningu. Spustila se magla nad Parizom i posljednji je trening zbog toga bio nešto drukčiji od ostalih. Brazilcu je očito bilo toliko hladno da je trenirao s kapom i potkapom, jedino su se oči vidjele.

Da je ovo snimka s nekog moskovskog trening-centra, ne bi ljudi ništa komentirali, ali temperatura je u Parizu u to vrijeme bila iznad nule, navodno oko sedam stupnjeva. Nasmijao se Neymaru na društvenim mrežama i ugledni ESPN, da ne prenosimo sad i brutalne komentare njihovih čitatelja.

Podsjetimo, Neymar ima godišnju plaću od oko 35 milijuna eura, a za sat vremena treninga već je zaradio više od 30 tisuća kuna.

gol expired Trener Barcelone objasnio zašto je ostavio Messija kod kuće pa dao veliki kompliment Rakitiću divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider