Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odakle su njega "izvukli"?

Klopp posramio prevoditelja na presici: "Ovo je sr...! Radi to kako treba. Nije tako teško"

Neće biti lako nijednom budućem prevoditelju koji će morati sjediti pored Jurgena Kloppa i prevoditi na njemački...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije lako biti prevoditelj uživo na konferencijama za novinare. To je najbolje na svojoj koži osjetio jedan Austrijanac, koji je kao zadatak imao sjediti pored Nijemca Jurgena Kloppa i na njegovu materinjem jeziku prevoditi engleske izjave.

Ako je suditi prema reakcijama trenera Liverpoola, radio je to iznimno loše. Naime, Henderson je dobio pitanje o pritisku koji je na Redsima u posljednjoj utakmici, a koji su iskusili i lani kada je Napoli bio nadomak golu koji bi eliminirao Redse već u grupnoj fazi natjecanja.

gol expired Trener Barcelone objasnio zašto je ostavio Messija kod kuće pa dao veliki kompliment Rakitiću divider

"Osjećaj je uvijek isti. Trebamo dobru izvedbu da bismo prošli dalje. To nikako ne znači da će biti lagano. Moramo to ponoviti. Naučili smo iz iskustva što moramo napraviti i svjesni smo da će biti teško. Ali imamo samopouzdanja u svoju kvalitetu i vjerujemo da možemo ostvariti dobar rezultat", bile su riječi Hendersona, koje je prevoditelj domaćim novinarima u Austriji prenio otprilike ovako:

"...Bit će to lagana utakmica za nas...", Klopp ga je brzo prekinuo;

gol expired Škoti strahuju od mogućeg susreta Hrvatske i Srbije na Euru: "To je kao Old Firm puta tisuću" divider

"To je sranje. Sranje je kada ovdje sjedi njemački prevoditelj, a pored njega trener koji priča njemački. Hendo nije rekao da će utakmica biti lagana, rekao je da će biti teško", kazao je Klopp pa se okrenuo prema prevoditelju.

"Prevodi kako treba ili ću nastaviti ja. Nije to tako teško. Ja sam već u natjecateljskom modu", kazao je Klopp i nasmijao mnoge prisutne.

gol expired Barcelona pokazala nepoštovanje prema Ligi prvaka, Borussia (D) će poludjeti divider

Liverpool u posljednjem kolu ne smije izgubiti s dva razlike kod Salzburga i istovremeno Napoli ne smije slaviti kod kuće protiv Genka. Ako se ta dva rezultata poklope, Liverpool, branitelj naslova europskog prvaka, ispada već u grupnoj fazi natjecanja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider