Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će govora o ovoj odluci

Barcelona pokazala nepoštovanje prema Ligi prvaka, Borussia (D) će poludjeti

Trener Barcelone odlučio je oslabiti svoju momčad uoči posljednjeg kola u Ligi prvaka, u kojem nemotivirana Barcelona gostuje kod Intera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Barcelone Ernesto Valverde objavio je popis igrača na koje računa za ogled posljednjeg kola po skupinama u Ligi prvaka, u kojem Barcelona gostuje kod Intera, kojem treba pobjeda za plasman u osminu finala.

Istovremeno Borussia Dortmund, koja ima isti broj bodova kao i Inter, računa na pomoć Barcelone, no čini se da će ju teško dobiti.

Slavlje Rusije (Foto: AFP) Stiglo detaljno pojašnjenje vezano za nogometnu reprezentaciju: Rusija ipak smije igrati kvalifikacije za SP, ali... divider

Valverde je otišao prema Milanu bez najboljeg igrača svijeta - Lionela Messija. Otišao je bez nekoliko vrlo važnih igrača, među kojima su Messi i Sergi Roberto.

Ovakva odluka naići će na veliku dozu nezadovoljstva u redovima njemačkog Bundesligaša, ali i navijača općenito. Podsjetimo, Pep Guardiola nakon plasmana u osminu finala Lige prvaka bio je upitan o tome kakav će sastav izvesti u posljednjem kolu na gostovanju kod Dinama, kojem također treba pobjeda da bi uopće imao šanse za osminu finala.

gol expired Sramotna istina o Ruizu i pripremi za revanš protiv Joshue: "Tulumario je, kupovao kuće i aute" divider

"Koristit ćemo prvu momčad. Ovo je Liga prvaka, prestižno natjecanje. Putovat ćemo u Zagreb s namjerom da pobijedimo. U pitanju je isto tako poštovanje prema Atalanti i Šahtaru", najavio je Guardiola još prije dva tjedna.

Potez Valverdea uvelike bi mogao olakšati posao Interu jer svi jako dobro znaju što Messi znači za igru Barcelone.

Ako Inter i Borussia Dortmund (protiv Slavije Prag) pobijede, dalje ide Inter, koji ima bolji međusobni omjer protiv njemačkog sastava. Podsjetimo, u prvoj utakmici u Milanu slavio je Inter 2:0, a u uzvratu u Dortmundu domaći sastav 3:2, nakon što je Conteova momčad vodila 2:0. 

Borussia se nada pomoći Barcelone, koja bi trebala nešto otkinuti Interu, a u tom bi slučaju njemački bundesligaš prošao dalje, naravno ako pobijedi u domaćem ogledu protiv Slavije.

Barceloni ovaj susret rezultatski apsolutno ništa ne znači...

gol expired Fury i Wilder neviđeno ''popljuvali'' Joshuu i Ruiza: "Vidi se da je imao Klička u kampu" divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider