Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
spustio mu pred svima

Neymar poludio na treningu: ''Završit ćeš kao Ronaldinho''

Na treningu Barcelone prošlog je tjedna umalo izbila tučnjava između Neymara i pomoćnog trenera Unzuea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je još uvijek vodeća momčad u španjolskom prvenstvu, no čini se kako će Real zbog utakmice manje ipak u cilj stići prvi. Zinedine Zidane kao da ima dvije momčadi, jednu koja se natječe za povijesnu obranu naslova u Ligi prvaka, a drugu koja ide po prvi naslov prvaka nakon čak pet godina čekanja.

Na Camp Nouu pak mogu jedino čekati neki kiks Reala, kao što čekaju novog trenera. Jedan od onih koji se ponajviše spominjao kao nasljednik Luisa Enriquea je njegov sadašnji pomoćnik Juan Carlos Unzué. Svlačionica ga, pisali su španjolski mediji, voli i nitko se ne bi začudio kada bi baš on nastavio voditi ovu ekipu prepunu zvijezda.

Ovaj Bask iz Pamplone poznat je po tome što nema problema reći što mu je na pameti ni jednom igraču. Nije ga briga ni što nije ostvario neku veliku karijeru kao vratar, iako je branio u Sevilli, Barceloni i drugim klubovima u Primeri, a nije niti vodio neki veliki klub.

Sukob Neymara i možda budućeg trenera Barce

Prošlog je tjedna Unzue imao incident s Neymarom s kojim je navodno u dobrim odnosima. Brazilskom nogometašu mnogi zamjeraju način na koji provodi slobodno vrijeme. On nije obiteljski tip, s njim živi brojna pratnja prijatelja iz Brazila, a nije mu strano potegnuti do domovine na rođendanski tulum sestre iako je pred njim neka utakmica.

Na treningu se Unzueu nije svidjelo zalaganje Neymara pa mu je prigovorio. Ovaj se na opasku naljutio te nešto dobacio treneru koji mu je pak pred svima spustio:

''Ako ovako nastaviš, završit ćeš kao Ronaldinho.''

Neymar je, pišu mediji iz Barcelone, ali i dopisnici madridskih listova, poludio na ovu rečenicu te su između njih dvojice morali stati suigrači i članovi stručnog stožera. Ljutnja Brazilca se nastavila i u svlačionici.

Podsjetimo, Ronaldinho je napustio Barcelonu s 28 godina nakon odigranih pet sezona za Blaugranu. Njegov talent je očarao cijeli svijet, pljeskao mu je Santiago Bernabeuu, ali nesportski život je najveći krivac što njegova čarolija nije trajala puno duže te što nije odigrao koju sezonu više s njegovim nasljednikom Leom Messijem.

Neymara je očito pogodilo ne samo to što mu je Ronaldinho sunarodnjak i prijatelj već i činjenica koju mu je Unzue predbacio. Vidjet ćemo hoće li ovaj sukob utjecati na njegove šanse da naslijedi Enriquea. U prošlosti je imao slične verbalne sukobe s našim Ivanom Rakitićem te još nekim članovima svlačionice koju ga usprkos britkom načinu komunikacije još uvijek podržava.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider