Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
internet bez milosti

Katastrofa za PSG, Neymarova "kletva" se nastavlja: Bit će s njom i petu godinu zaredom

Petu godinu zaredom Neymar neće imati nogometnih obveza, ali će zato biti prisutan na sestrinu rođendanu.

Galerija Neymar i sestra Rafaella (Instagram) Neymar i sestra Rafaella (Instagram) Neymar i sestra Rafaella (Instagram) +2 Rafaella Santos (Twitter)

Na naslovnici francuskog portala L'Equipe osvanula je vijest da će brazilska zvijezda Neymar izbivati čak dva i pol mjeseca s travnjaka nakon posljednje ozljede stopala koju je zaradio u utakmici domaćeg Kupa. Neymar neće biti operiran, ali će njegov oporavak potrajati i vratit će se tek u samoj završnici sezone.

Povratak tek u travnju

"Postignut je konsenzus da se Neymaru predloži konzervativno liječenje lezije pete metatarzalne kosti u desnom stopalu", navodi se u priopćenju PSG-a.

Prije dvije godine Neymar zbog iste ozljede nije igrao gotovo tri mjeseca, a upitan je do samoga početka bio je i njegov nastup na SP-u u Rusiji.

To su katastrofalne svijeti za PSG, koji se nadao da će ove sezone konkurirati za naslov pobjednika Lige prvaka, gdje ga u osmini finala očekuje preporođeni Manchester United. Naslov prvaka Francuske praktički je osiguran već sada, no PSG svim silama želi ostaviti dulji trag u Ligi prvaka.

Petu godinu zaredom ima "slobodno" za sestrin rođendan

Nakon što je postalo jasno da će izbivati i duže od dva mjeseca, mnogi su se odmah sjetili "kletve" koju Neymar vuče za sobom još od 2014. godine. Radi se o "kletvi sestrina rođendana", a ovo će biti peta godina zaredom koju će Neymar imati "slobodno" za rođendan sestre koju obožava.

Sve je počelo u sezoni 2014./2015., kada je uoči 11. ožujka, kada je njegovoj sestri rođendan, Neymar (vjeruje se) namjerno zaradio žuti karton, zbog kojeg je bio suspendiran za nastup nadolazećeg vikenda, što mu je omogućilo odlazak u Brazil na proslavu sestrina 18. rođendana.

Ista se stvar ponovila i iduće godine, a u posljednje tri su ga ozljede spriječile da bude na travnjaku, ali ne i da zajedno sa sestrom proslavi njezin dan.

Društvene mreže ne praštaju takve stvari, ma koliko god posljednje dvije godine to bio slučaj nesretnih okolnosti. Društvene su mreže već sada pune zezancije na njegov račun, a što će tek biti ako 11. ožujka, u jeku svoje rehabilitacije, objavi fotografije kako tulumari sa svojom sestrom...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider