Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sapunica okončana

Neymar donio konačnu odluku: Prevrtljivi Brazilac ima jasan plan

Španjolski i francuski mediji javljaju da je Neymar donio konačnu odluku…

Neymar i Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Čini se da je sapunica okončana, u završnici prijelaznog roka neće se dogoditi spektakularni transfer brazilske superzvijezde. Neymar je poručio čelnicima PSG-a da ostaje u Parizu. Vijest su objavili svi viđeniji francuski i španjolski mediji.

Neymar je naložio svojim zastupnicima i najbližoj okolini da prestanu pričati o njegovom odlasku. Šefovi Barcelone jučer su mu obznanili da se ne mogu dogovoriti s PSG-om, odnosno da ne pristaju na njegove zahtjeve, a da su Parižani odbili njihovu posljednju vrlo izdašnu ponudu.

Hajduk spustio Dinamo na zemlju: Jesu li Modri oštećeni ili nisu navikli na ovakav sudački tretman u HNL-u? Bruno Petković i sudac Damir Batinić (Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL) Hajduk - Dinamo na Poljudu (Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Katalonci očito ne namjeravaju podignuti letvicu i stoga zasad odustaju od transfera. Neymar sutra odlazi s reprezentacijom Brazila u SAD, a prije puta je obavijestio čelnike PSG-a da ostaje na Park prinčevu.

Neymar ostaje u PSG-u

Madridski mediji javljaju da se Neymar sastao s izaslanikom Reala kojem je obznanio informaciju o ostanku u PSG-u. Real se nakon te poruke povukao iz utrke i ne namjerava vršiti daljnji pritisak.

Francuski L'Equipe piše da je Neymar otkrio suigračima u PSG-u kako odgađa transfer u Barcelonu do sljedećeg ljeta. Neymar se navodno nada kako će imati uspješnu sezonu u PSG te da će se potom vratiti u staro jato na Camp Nouu.

Vasil Lomačenko i Luke Campbell (Photo: PA Images/PIXSELL) Spektakl u Londonu: Sjajni Ukrajinac sredio zlatnog Britanca divider

Brazilac se ponaša kao da se ništa nije dogodilo između njega i PSG-a. Kao da na sve moguće načine nije pokušavao primorati pariški klub da ga proda, kao da nije bilo sukoba i teških riječi.

Što će reći navijači?

Ako Neymar lako zaboravlja, ako su i čelnici PSG-a kratkog pamćenja, teško da su i navijači PSG-a. Ostaje pitanje kako će reagirati najradikalnije skupine?

Navijači su mu već poslali jasnu poruku na posljednjim utakmicama. Bit će zanimljivo vidjeti što će se događati na Parku prinčevu sljedećih tjedana i mjeseci.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider