Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslao poruku novinarima

Neymar objavio prepisku s Donnarummom nakon glasina o sukobu u svlačionici: Evo što mu je poručio

Nakon poraza PSG-a od Real Madrida navodno je izbio sukob između Neymara i Gianlugija Donnarumme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su nogometaši PSG-a slavili protiv Real Madrida u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, na Santiago Bernabeu doživjeli su težak poraz od 3:1 i tako završili svoj europski put za ovu sezonu. 

Nakon utakmice bilo je napeto u svlačionici pariške momčadi, a u jednom trenutku je opasno zaiskrilo između Neymara i Gianluigija Donnarumme.

Brazilac je prigovorio talijanskom vrataru zbog loše reakcije nakon koje je Karim Benzema zabio za Real, a Donnarumma mu nije ostao dužan. Štoviše, podsjetio ga je da je nakon njegove greške "kraljevski klub" stigao do drugog pogotka.

Neymar objavio cijelu prepisku s Donnarummom

To se uopće nije svidjelo Neymaru koji je izgubio živce, a suigrači su ih navodno jedva razdvojili, otkrila je španjolska Marca. No brazilska zvijezda je demantirala napise španjolskih novinara objavom na Instagramu.

"Nije bilo tučnjave u svlačionici. To su objavili nekompetentni novinari koji se žele probiti", poručio je Neymar na Instagramu pa priložio cijelu prepisku s talijanskim vratarom:

gol expired Pljušte žestoke uvrede na račun problematičnog Neymara: "On je idiot. Mora otići iz PSG-a" divider

"Oprosti za jučer, to je bilo nedopustivo", poručio mu je Donnarumma, a Neymar je kratko odgovorio.

"Brate, smiri se. To se događa u nogometu. Mi smo momčad i uz tebe smo. Još si uvijek jako mlad i još ćeš napredovati. Samo tako nastavi", poručio je Neymar talijanskom vrataru s kojim je brzo zakopao ratne sjekire. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider