Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo!

Lijep Neymarov potez: Dobio nagradu nakon utakmice pa je dao pravom heroju i uljepšao mu dan

Brazilska superzvijezda zakazala je u realizaciji pa su taj posao na kraju morali obaviti drugi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je u utakmicu protiv Atalante ušao bez ozlijeđenog Kylianna Mbappea u prvoj postavi, pa je dodatni teren pao na Neymarova leđa.

Brazilac je pokušavao, u svom stilu, ponekad možda i previše nasilu. Čak 16 puta uspješno je prošao protivnika, najviše od 2008. i Lionela Messija protiv Manchester Uniteda. Međutim, realizacija mu nije išla – kao da je promašena velika šansa na početku uzrokovala blokadu u Neymarovoj glavi.

gol expired Pašalić se oglasio nakon šokantnog ispadanja od PSG-a: "Bili smo tako blizu, ali..." divider

Ipak, golovi za PSG na kraju su ipak došli, i to dva u manje od tri minute za preokret u sudačkoj nadoknadi. Strijelci su bili dva neočekivana heroja – Marquinhos, koji je zabio na Neymarovu asistenciju, i Eric Maxim Choupo-Moting, koji je pospremio loptu Kyliana Mbappea.

Neymar je za svoju izvedbu dobio nagradu za igrača utakmice, ali odlučio ju je predati Choupo-Motingu. Njegov izraz lica sugerira da ga je baš razveselio taj potez.

gol expired Pa gdje su njega iskopali? Ispao iz lige i došao besplatno, rijetko igra, a sada je srušio snove Atalanti divider

Lijep Neymarov potez koji je tako dodatno uljepšao pet minuta slave već pomalo zaboravljenom kamerunskom reprezentativcu.

Choupo-Motingu bio je to četvrti nastup i prvi gol u Ligi prvaka ove sezone i tek drugi u karijeri. Prvi je zabio još prije šest godina kao igrač Schalkea.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider