Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pokajao se zbog odlaska

U Parizu je nezadovoljan, a razlog je i Mbappe: Neymar se želi vratiti u Barcelonu?

Nova sezona – novi razlog za Neymarovo nezadovoljstvo u PSG-u.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Neymar je ušao u drugu sezonu u PSG-u, u koji je prešao u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura. Priče o njegovu nezadovoljstvu provlače se praktički otkad je prvi put navukao dres pariškog kluba, a čini se da se ista priča nastavlja i u novoj sezoni.

Prema pisanju katalonskog Mundo Deportiva, Neymar je u mnogo navrata priopćio svojim bivšim suigračima, ali i ostalim dužnosnicima kluba, da je odlazak u PSG bio pogreška i da bi se volio vratiti.

Neymaru nedostaju bivši suigrači, ali i grad s puno ugodnijom mediteranskom klimom. Također, u PSG-u njegove igračke dionice padaju i sve ga se rjeđe spominje u kontekstu najboljeg igrača svijeta. Pogotovo otkad je stigao novi pretendent na prijestolje.

Mbappe juri prema vrhu, Neymar ostaje u sjeni

Kylian Mbappe na putu je prema samim vrhovima nogometnog Olimpa, a nakon osvajanja Svjetskog prvenstva u dobi od samo 19 godina postao je miljenik nacije. Neymar u Parizu sve više pada u sjenu domaćeg heroja i upitan je njegov status prve zvijezde kluba oko koje se sve vrti, i na terenu i izvan njega.

Također, tu je i stara priča o nedostatku motivacije u utakmicama francuskog prvenstva, dok je upitno i može li s ovim PSG-om stići do ultimativnog trofeja - Lige prvaka. Sve su to razlozi zbog kojih bi se Neymar navodno volio vratiti u Barcu, ali u praksi je to ipak kompliciranije nego na papiru.

Brazilac ima ugovor s Parižanima do 2022. godine, a Nasser Al-Khelaifi ne planira samo tako odustati od svoje najskuplje investicije. Povratak Neymara posao je koji zahtijeva puno financija i logistike i Barcelona će morati uložiti puno resursa ako želi vratiti brazilsku zvijezdu prije isteka ugovora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider