Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Htio igrati protiv reala, ali...

Neymarov otac otkrio detalje o ozljedi: Čeka ga poduža pauza

Neymar će zbog višeg cilja propustiti uzvrat protiv Reala.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Približava se uzvrat spektakularne osmine finala Lige prvaka između Reala i PSG-a, a glavna je tema Neymar. Podsjetimo, Brazilac se ozlijedio u Le Classiqueu protiv Olympique Marseillea, a prve prognoze govorile su da ga čeka operacija i propuštanje susreta s Real Madridom.

Što se tiče utakmice protiv Real Madrida, Neymar u njoj sigurno neće nastupiti. Potvrdio je to Neymarov otac koji je gostovao u jednoj brazilskoj televizijskoj emisiji. Rekao je da je Neymar želio nastupiti protiv Reala, ali da ne žele ugroziti nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te da bi ozljeda mogla uzrokovati probleme u budućnosti ako se odmah ne sanira.

Brazilski Globesport poslao je reportere u Francusku kako bi pratili situaciju oko Neymara, a oni su izvijestili da brazilsku zvijezdu čeka operacija. Očekivano vrijeme oporavka je dva mjeseca, što znači da bi se Neymar na teren vratio početkom svibnja. 

Pozivaju se na sličan slučaj još jedne brazilske zvijezde – Gabriela Jesusa iz Manchester Cityja. On je u veljači 2017. obavio operaciju, a vratio se oko dva i pol mjeseca kasnije, krajem travnja. Kao i Neymar, Jesus je imao problema s ozljedom metatarzalne kosti.

PSG će se tako sljedeća dva mjeseca morati snaći bez Neymara. Parižani imaju dovoljno kvalitete da zamijene bilo koga, pa tako i Neymara – njegovo mjesto vjerojatno će zauzeti Angel Di Maria, a može uskočiti i Julian Draxler.

Brazilci se nadaju da će njihova glavna zvijezda biti spreman za Mundijal na kojem su, nakon dominantnog prolaska kroz južnoameričke kvalifikacije, jedan od glavnih favorita.

''Cijeli Brazil se nada da ćeš se brzo oporaviti. Moramo osvojiti Svjetsko prvenstvo, pa ti želimo brz oporavak'', poslao je Neymaru poruku podrške Pele, po mnogima najbolji nogometaš svih vremena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider