Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet provocira

Pojavila se snimka Neymarovog kukavičkog poteza!

Utakmicu Barcelone i Granade obilježio je fizički obračun Neymara i Rubena Veza...

Ono o čemu se nakon utakmice Barcelone i Granade samo pisalo sada je dobilo i video dokaz. Neymar i Ruben Vezo vodili su žestoki "rat" na travnjaku, a isti je nastavljen i nakon posljednjeg sučevog zvižduka u tunelu.

Brazilski nogometaš Barcelone zaradio je žuti karton tijekom susreta zbog oštrog prekršaja na Vezu, a pritom su imali i nekoliko bliskih susreta gdje su se poput ovnova naguravali glavama.

Kada je sudac odsvirao kraj utakmice, koju je Barcelona dobila s 1:0, njih dvojica zajedno su krenuli prema svlačionici, a kada je Vezo zakoračio na stepenice (za prema dolje) Neymar ga je kukavički gurnuo s leđa. Tu je zaiskrilo pa se igrač Granade vratio prema gore te je odgurnuo Brazilca koji je potom završio na stražnjici.

Ono što kamera nije snimila navodni je fizički obračun u tunelu gdje su ih igrači morali razdvajati.

Ovo je nastavak Neymarovih nepromišljenih poteza koji nemaju veze s nogometom. Podsjetimo, na utakmici Valencije i Barcelone, koja je riješena u posljednjim sekundama kada je Messi zabio s bijele točke za pobjedu Barce, Neymar je pri proslavi pogotka provocirao navijače domaćeg sastava zbog čega je s tribina doletjela boca i odsjela na njegovoj glavi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider