Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brazilac provocirao

Neymar dobio bocu u glavu, a Messi pokazao lice kakvo još niste vidjeli

Lionel Messi stao je u obranu svojih suigrača koje su navijači Valencije pogodili bocom u glavu...

Nekoliko stvari obilježilo je utakmicu 9. kola španjolske Primere u kojoj je Barcelona kao gost slavila protiv Valencije s 3:2. Par sudačkih pogrešaka i teška ozljeda Andresa Inieste dvije su od tri stvari o kojima će se pričati u nedjelju, a posljednja je boca u glavu koju je prilikom proslave pobjedničkog pogotka Lea Messija dobio Neymar.

Igrači Barcelone stajali su zagrljeni ispred tribine s Valencijinim navijačima, a onda je prema glavi brazilskog napadača sletjela plastična boca. Netom prije toga Neymar je uhvaćen kako provocira domaće navijače gestom i pokojom pogrdnom riječi. On kao profesionalac to ne smije raditi i ne smije reagirati prema navijačima ma što god oni dovikivali s tribina. Naravno, ni navijači nisu imali apsolutno nikakvo pravo bacati išta na travnjak, a kamoli gađati igrače Barcelone.

Reakcija Lea Messija nakon tog događaja također je iznenadila mnoge. Argentinac teško i rijetko kad plane, no nakon ovog incidenta nije se nimalo suzdržavao. Rukama se razmahao prema tribini i izgovorio svega i svačega. Još čekamo na španjolske čitače s usana da odrade svoj posao, pa da znamo koliko je brutalan u svojoj osudi bio Messi.

Nakon što su se više manje svi primirili, Argentinac nije. Još se jednom okrenuo prema tribini s domaćim navijačima i poslao im poljubac. Diego Alves ga je primio za ruku i lagano odgurnuo prema centru igrališta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider