Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gore ne može

Sramotni nastup i novi potop Bilićevog West Hama, navijači mu okrenuli leđa

Momčad bivšeg hrvatskog nogometnog izbornika Slavena Bilića, West Ham United je i nakon trećeg kola nove sezone Premiershipa bez osvojenog boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotnjem dvoboju 3. kola Čekićari su izgubili na gostovanju kod povratnika u društvo najboljih Newcastle Uniteda s visokih 0:3 (0:1). Problem je u tome što je Newcastle lako mogao zabiti još tri pogotka.

Svrake je u vodstvo doveo Joselu (35) nakon odlične asistencije Atsua, a u posljednjih 20 minuta veliki slobodan prostor na polovici gostiju koji su krenuli po poravnanje iskoristili su Clark (72) i Mitrović (86) za konačnih 3:0.

Za Newcastle su ovo prvi bodovi u novoj sezoni, dok je sve više navijača West Hama, posebno na društvenim mrežama, za smjenu Slavena Bilića. Jedno je sigurno, preživi li reprezentativnu stanku, bit će pod velikim pritiskom.

Ranije u subotu Manchester City je s 2:1 (1:1) kao gost svladao Bournemouth, a pogodak vrijedan tri boda postigao je tek u sedmoj minuti sučeve nadoknade, iako je prvotno pokazano da će se igrati najmanje pet minuta dodatka. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Raheem Sterling, ali se pri njegovom udarcu lopta još i sretno odbila od domaćeg kapetana Surmana i promijenila smjer leta.

Sterling je nakon pogotka poletio u zagrljaj navijačima Manchester Cityja te mu je zbog toga sudac Mike Dean pokazao drugi žuti, odnosno isključujući karton. Dean je kraj odsvirao tek nakon punih 10 minuta dodatka. Domaća momčad došla je u vodstvo 13. minuti pogotkom Danielsa, a na 1:1 izjednačnio je u 21. minuti Gabriel Jesus.

City sada ima sedam bodova, kao i vodeći novak u ligi Huddersfield Town koji je na svom terenu odigrao 0-0 protiv Southamptona.

REZULTATI 3. KOLA:

Bournemouth - Manchester City 1-2 (Daniels 13 / Gabriel Jesus 21, Sterling 90+7)
Newcastle United - West Ham United 3-0 (Joselu 35, Clark 72, Mitrović 86)
Huddersfield Town - Southampton 0-0
Crystal Palace - Swansea City 0-2 (Abraham 44, J. Ayew 48)
Watford - Brighton&Hove Albion 0-0

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider