Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pratite upozorenja

Nevrijeme koje je poharalo Italiju prijeti derbiju: Pogledajte prognozu za Zagreb oko 20 sati

Policija upozorava pred derbi Dinama i Hajduka.

Navijači u Maksimiru (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Hrvatska nogometna publika priprema se za još jedan Vječni derbi Dinama i Hajduka u 1. kolu Supersport HNL-a, međutim poslije sjajnog ugođaja i sjajnih uvjeta za nogomet u Superkupu, hrvatskoj metropoli oko 20 sati uvečer prijeti još jedno nevrijeme.

Uočeno je kretanje nove jake olujne ćelije koja je stigla u Sloveniju preko Italije radi čega je za zapadni i središnji dio susjedne države izdano crveno upozorenje, a posebno upozorenje poslao je i MUP.

"Vezano uz nogometnu utakmicu između GNK Dinamo i HNK Hajduk koja se večeras s početkom u 20 sati odigrava na Gradskom stadionu Maksimir u Zagrebu, podsjećamo posjetitelje i navijače kako su Ravnateljstvo policije i Policijska uprava zagrebačka objavili sve potrebne informacije za posjetitelje/gledatelje/navijače, a na koje ovom prilikom podsjećamo.

Prognoza za Zagreb u 20 sati Prognoza za Zagreb u 20 sati (Foto: Screenshot)

Pored navedenog, skrećemo pažnju svim potencijalnim posjetiteljima navedenog nogometnog susreta da se putem Državnog hidrometeorološkog zavoda redovito informiraju o aktualnim upozorenjima vezanim uz jačinu vjetra, opasnost od grmljavinskog nevremena i visinu temperatura te da sukladno tome poduzimaju mjere samozaštite‘, stoji u dopuni priopćenja."

Prognoza za Zagreb u 20 sati Prognoza za Zagreb u 20 sati (Foto: Screenshot)

Prognoza za Zagreb u 20 sati Prognoza za Zagreb u 20 sati (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider