Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OBRISAO SVE VEZANO UZ KLUB

Nevjerojatno, ali istinito: Napoli na društvenim mrežama ismijavao svog najboljeg strijelca, on priprema tužbu

Jedna šala ljudi zaduženih za profil Napolija na TikToku mogla bi skupo koštati branitelja naslova prvaka Italije.

Victor Osimhen (Foto: Afp)

Poznato je kako je mentalitet talijanskog juga takav da ga je teško držati pod kontrolom. U Napulju su to uspjeli napraviti do kraja prošle sezone, što im je donijelo dugo čekanu titulu Napolija, no čim su se opustili, počeli su problemi.

Prvo ih je napustio trener Luciano Spaletti, a onda je započela kombinacija loše forme, nerazumljivih poteza na polju sportske politike, slijedom toga i loših rezultata te na kraju i neshvatljivih poteza nekih drugih dijelova kluba.

Tko se još sprda sa svojim najboljim igračem!?

Tu se prije svega misli na društvene mreže, zbog kojih bi Napoli mogao ostati bez svoga najboljeg strijelca i jednog od dvaju najskupljih eksponata, Victora Osimhena.

Naime, administrator njihova profila na TikToku odlučio se neslano našaliti s nigerijskim napadačem, što je njemu očito zasmetalo. Radi se o situaciji s nedjeljne utakmice protiv Bologne (0:0), gdje je tražio priliku izvesti kazneni udarac te gotovo privatizirao loptu, a onda je taj kazneni udarac promašio.

Objava je nedugo nakon objave obrisana, ali naravno da je bilo onih koji su se sačuvali pa ju je moguće pogledati.

Igračev agent već je najavio tužbu, a Osimhen je sa svog Instagrama obrisao sve fotografije na kojima se nalazi u dresu Napolija. Čini se da ga je to toliko uvrijedilo da bi mogao zatražiti ekspresno napuštanje kluba.

Osimhenu novi klub ne bi bilo teško pronaći

Zainteresiranih klubova za njegove usluge ima te su već ljetos na adresu kluba pristizale vrijedne i bogate ponude, no predsjednik Aurelio de Laurentiis sve ih je odbio tražeći neke nerealne brojke.

Osim spomenute objave, na internetu se pojavila još jedna u kojoj se Osimhenova frizura uspoređuje s kokosom, no nju Osimhenov agent nije htio komentirati, izjavio je kako ne može biti siguran u njezinu autentičnost.

Kao da već aktualni problemi nisu bili dovoljni, Napoli se nevjerojatnim glupostima baca u još neke, a obrana naslova im je nakon samo pet kola udaljena već sedam bodova.

Napoli danas čeka domaći susret protiv Udinesea. Ne možemo biti sigurni da ćemo Osimhena, strijelca čak 26 prošlosezonskih ligaških pogodaka, vidjeti u prvom sastavu.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider