Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lingard ga ''zeznuo''

Ovo može samo Mourinho: Nevjerojatan razlog zbog kojeg je htio uvesti Ibrahimovića

Manchester United neokrznut je prošao neugodno gostovanje kod Watforda, a Jose Mourinho je pred kraj utakmice izveo taktički potez koji je sve iznenadio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ManUtd na kraju je uvjerljivo slavio kod Watforda, koji se u jednom momentu vratio s 0:3 na 2:3, ali onda je Lingard zaključio utakmicu.

Međutim, u tom periodu United je bio blizu da mu se dogodi ista stvar kao Liverpoolu prošlog tjedna kod Seville. Španjolska momčad tada je izvela senzacionalni povratak i nadoknadila 0:3 u drugom poluvremenu.

Nakon što je Doucoure smanjio na 2:3, Jose Mourinho se okrenuo prema klupi i pozvao Zlatana Ibrahimovića. No, u tim trenucima Lingaard je zabio četvrti pogodak za United na utakmici, a Mourinho je automatski zagrlio Ibrahimovića i zajedno s njim proslavio pogodak.

Ipak, poslije se ustanovilo da Mourinho nije podigao Ibru zbog njegovog potencijalnog napadačkog doprinosa, nego radi pokrivanja vratara Heurelha Gomesa na kornerima Watforda kad bude tražio izjednačenje. Priznao je to sam poslije utakmice.

U 88. minuti Zlatan je ušao umjesto Lingarda. Srećom, Mourinho nije napravio zamjenu kad je htio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider